Xorp Blog Podcast

Month: december 2007 (page 1 of 9)

Boldog Új Évet 2008

Hihetetlen, de eljött a 2007-es év vége is. Nekem és a Xorp Blog Podcast működtető tagoknak sok izgalmat fog hozni az új év. Hamarosan elindulnak az új bejegyzések is, ígérem, most még viszont mindenki kiélvezi ezt az utolsó 2007-es napot.
Continue reading

Boldog Karácsonyt 2007

Hosszú távollét után, most újra családom körében ünnepelhetek (ehetek, ihatok :D). Így érzi csak az ember igazán a karácsony örömét és értelmét is. Ez úton kérnék az ünnepek alatt kis türelmet, hisz a Xorp Blog Podcast-on dolgozó emberek most e rövid idő alatt teljesen a pihenésnek adják adják át magukat. Viszont ez úton szeretnénk mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYT kívánni.
Continue reading

Utolsó Nap Münchenben

Eljött az idő, végetért egy nagy kaland. Amennyire tudtam itt beszámoltam az érdekesebb történésekről, kirándulásokról. Szép időt töltöttünk itt, bár a rossz téli idő miatt a végén már nem tudtuk annyira feltalálni magunkat.
Continue reading

Deutsches Múzeum

Egyikünk se egy nagy múzeum látogató, de valljuk be őszintén nem csak unalmas, dohos, hideg múzeumok léteznek. Erre nagyon jó példa a Deutsches Múzeum, amit volt szerencsénk meglátogatni.
Continue reading

wPhone: iPhone Plugin WordPresshez

Habár még nincs iPhone-om (3G-re várok), nagyon vágyok egyre, főleg miután láttam egy demót a wPhone-ról, egy fantasztikus WordPress plug-in-ról, minek segítségével tökéletes, teljes körű blogolás vált lehetővé iPhone-on (és még néhány silányabb eszközön is, mint például old school Blackberry-ken).
Continue reading

Olderposts

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑