Xorp Blog Podcast

Month: október 2007 (page 1 of 9)

Remote Buddy – Távkapcs

Nem számít, hogy az alkalmazásokat, vagy prezentációkat akarsz vele irányítani, keresni a zenéid és videóid között, TV-zni az EyeTV használatával, böngészni a neten és a fájlok között, szöveget bevinni, egeret mozgatni, játszani, vagy akár a képernyő fényerejét beállítani, ezt mindet megteheted a Remote Buddy-val. És még többet is!
Continue reading

Jáccunk má’ – Mac ASCII Invaders

Ha kedved támadna egy kis agyatlan kikapcsolódáshoz, lőjj le egy rakás alient! A Mac ASCII Invaders pontosan azt nyújtja, amit elvárhatunk tőle, balra-jobbra nyilak az irányítás, szóköz a lövés. Ennyi!
Continue reading

Közvetlen fájlküldés iPhonok között

A Bonjour hálózatok zero konfigos beállításainak tanulmányozása után, egy előző fejlesztésre alapozva, mára elérhetővé vált SendFile, melynek segítségével bármilyen fájl a Media vagy a Dokumentumok mappából, megosztható egy másik iPhone-nal vagy iPod touch-al.
Continue reading

Hogyan tudsz megszabadulni a Leopard Docktól?

Mostanra már mindannyian tudunk a Leopard Dock problémáiról, arról, hogy milyen “ramatyul néz ki az oldalra pozicionált Dockon a korcs 3D-s vizuális effekt” és arról, hogy hogyan reagált a visszahngokra maga az Apple. 2D-sre cserélik le a legtöbbet vitatott grafikai elemet, fekete háttérrel és fehér kerettel.
Continue reading

Leopard telepítése NEM Mac PC-re

Még alig hevertük ki a sokkot, hogy kiadták az új Mac OS-t, de a hackerek nem pihentek, máris kész a kissé módosított DVD, mellyel bármilyen PC-re installálhatóvá válik a Leopard. Hogy hogyan? Olvass tovább…
Continue reading

Olderposts

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑