Remote Buddy – Távkapcs

Nem számít, hogy az alkalmazásokat, vagy prezentációkat akarsz vele irányítani, keresni a zenéid és videóid között, TV-zni az EyeTV használatával, böngészni a neten és a fájlok között, szöveget bevinni, egeret mozgatni, játszani, vagy akár a képernyő fényerejét beállítani, ezt mindet megteheted a Remote Buddy-val. És még többet is!


remotebuddy.jpg

Főbb jellemzők:

Gyors hozzáférés a fájlokhoz

Kereshetsz a helyi dolgaid között, vagy a mások által megosztott tartalmakban. Változtathatsz a rendezés elvein, CoverFlow-t nézhetsz, és még egy nagy listában is könnyen navigálhatsz a betűrend szerinti rendezés miatt. Megváltoztathatod a hangerőt is akár.

Profi prezentációk

A következő programokkal működik együtt ezen a téren: PowerPoint, Keynote, NeoOffice, Adobe Reader, Preview. Olyan apró finomságokkal teszi még könnyebbé az életet, mint a MouseSpot, melynek segítségével az egér kurzorjánál halványan megvilágosítja a képernyőt, átvéve ezzel egy lézermutató szerepét. Persze a egér kurzorját sem kell az egérrel irányítani, megteheted ezt a távirányítóval is.

Virtuális billentyűzet, egér és távirányítás

A szabadon skálázható virtuális billentyűzet segít, ha be kell gépelni egy címet, vagy szöveget. Kapunk egy kétgombos virtuális egeret is görgővel. Ami még nagyon érdekes, hogy nem csak a 2 hagyományos Apple távirányítót használhatod, vagy egy iPhone-t, hanem van még jópár támogatott eszköz, pl. Nintendo Wii távirányító, Sony távirányító, stb.

– Támogatott programok széles köre

Több, mint 95 programot támogat már most is, de a kör folyamatosan bővül. Az egész az úgynevezett „Behaviour”-okon alapul. Ezek tulajdonképpen plug-in-ek, melyek a különböző alkalmazásokon belüli viselkedést határozzák meg. A Remote Buddy automatikusan kiválasztja a szerinte legmegfelelőbbet, de természetesen manuálisan is átállítható.

Akár gombonként is újrakonfigurálható, saját menüket vezethetünk be, hihetetlenül okos alkalmazás, mely nagyon megkönnyíti azok életét, akik nem közvetlenül a számítógép elől ülve szeretnék vezérelni kedvenc Mac-jüket.

A program hivatalos oldala elérhető itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük