2006/07 Szilveszteri élmények

Akkor pár szót arról, hogy is telt a szilveszterem. Karácsony előtt közvetlenül kellett rádöbbennem, hogy öt éve minden szilveszter nagy alkoholozással, és valami botránnyal végződött. Ez így picit elvette a kedvem a mulatástól, főleg, hogy baráti köröm egy vidéki buliba ment, ahova nekünk nem feltétlenül volt kedvünk menni. Edittel úgy döntöttünk nyugisan, kettesben töltjük a szilvesztert. Így is volt, viszont a 0 óra 0 percet, az új év kezdetét a főtéren akartuk tölteni, ahol Edit Püspökladányi barátnői vártak minket.

Persze szokásunkhoz híven késésbe voltunk, de mire elütötte volna az óra az éjfélt már a főtéren voltunk. Mire mindenki kitombolta magát, addigra pedig a kis csapat is meg lett.

Persze a lányok már ittak rendesen, így nem volt nehéz tombolni, hogy a fenébe lett volna az? :) Zsu hamar összeismerkedett valami ott ácsingózó emberkével, akivel persze később közelebbről is megismerkedett. :) Képek árulkodóak. A főtéren a villamos síneken ittunk, táncoltunk, fényképezkedtünk. Sajnos hiába fogyott a pia, mi azért fáztunk. Így két óra körül hazaindultunk, bár ez nehezebb volt mint hittük.

Haza fele menet a koordinációs gondokon túl még sikerült egy elég komoly verekedés szemtanújának is lenni, ahol később folyt a vér, tört az üveg, és sírt aki csak tudott. Persze a rendőri felvezetést nem vártuk meg, de azt kell hogy mondjam, kellemes kis szilveszter volt ez, és jól éreztük magunkat.

Még egyszer boldog új évet mindenkinek. Akit érdekelnek a képek katt ide.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük