Mihálynap és ami vele jár

Első körben minden kedves Mihálynak boldog névnapot kívánok. Másod sorban pedig azoknak köszönöm akik felköszöntöttek, gondoltak rám. Olyan sokan voltak, hogy kifejezetten elérzékenyültem, mennyi embernek jutok eszébe, és még olyanoknak is akik régről, vagy alig ismernek… A rengeteg sms, msn beszélgetés, és iwiw-es üzenet után csak annyit mondok köszönöm szépen mindenkinek, és akkor hát sokáig éljek! :)

Újabb featurek a Xorp Podcast Blogon

Mindig lehet valami újabb, jobb, funkció gazdagabb dologgal bővíteni a blogot. Amennyire tudom én is próbálok a divatos dolgokra figyelni és adaptálni azokat a Xorp Blog Podcast oldalba. Most is több ilyen dologról számolhatok be. A mostani bővítések az AJAX technika jegyében történtek. Erről mindenképp később akarok írni, mert a webes tartalom kezelés egy új, nagyon divatos, és nem kevésbé hasznos eszközéről van szó.
„Újabb featurek a Xorp Podcast Blogon” olvasásának folytatása

SpongeBob Diner Dash: A felszolgálók gyöngye

Kérem szépen engem is már régóta meghódított a Songyabob mánia. A kis idétlen szivacs, agya ment történetei minden gyermekded lelkű embert magával ragadnak. Gondolom millió számítógépes játék is készült belőle már. Párral én is találkoztam, de nem mondhatnám hogy nagyon lekötöttek. Kivétel a Diner Dash játék. Nagyon egyszerű a feladatunk. Spongya Bobbal fel kell felszolgálnunk. Az ajtóban várakozó embereket (halakat) le kell ültetnünk szabad helyre. Majd miután kibogarászták mit akarnak enni, felvenni a rendelésüket. Ezt a cetlit a kör formájú szerkentyűre feltűzni, ahol Tunya Csáp elkezdi készíteni a megfelelő étkeket. Amint kész van a pultra kerül a kaja, amit nekünk a megfelelő számú asztalhoz ki kell szállítanunk. Amint megkajáltak fizetnek, és nekünk a mosatlanhoz kell szállítanunk a tányérokat. Ennyi a játék lényege.
„SpongeBob Diner Dash: A felszolgálók gyöngye” olvasásának folytatása

East Park – Magyar Southpark részek

Nem az eredeti nagy sikerű South Park átszinkronizálására kell gondolni. Ezek South Park mintájára megcsinált magyar témájú kis történetek, amire itt a konnektor blogon akadtam. Az első rész nagyon aktuális, hisz a tüntetésekről szól. Nagyon ráéreztek a srácok, pedig 2002-es munka. Aki szereti a humoros animációs kis történeteket, rengeteg poénnal, az mindenképp nézze meg. Kegyetlen jók. Sajnos csak ez a 5 rész (4 epizód, ebből a harmadik dupla, és egy külön Star Wars kiadás) van csak. :( Én YouTube-ről lementette, mert sajnos nagyon lassan akartak bejönni, és talán más is le akarja archiválni, az én oldalamról pedig könnyebben fog menni. Én itt H.264-es tömörítésben mp4 formátumba fogom feltenni (ezért egy friss Quicktime-ra lesz szükséged a lejátszáshoz). Akit érdekel lejjebb megtekintheti a videókat.
„East Park – Magyar Southpark részek” olvasásának folytatása

Play
Play
Play
Play
Play
Play