Debrecen – Rabotnicski : 1 – 1

Akkor kezdeném az elején. Először is kezdődött azzal, hogy az eddig mindig élvonalban induló, de már régóta belső, és anyagi problémákkal küzdő Ferencváros focicsapatát kizárták az NB 1-ből. Ennek ki nagyon örül, ki nagyon sajnálja, és van akit teljesen hidegen hagy. :) Igazából egyik szemem sír, másik nagyon nevet. :) Azért hiányozni fognak a Fradival azok a nevezetes összecsapások, amit igazi rangadóknak lehetett nevezni, hisz a budapesti zöld sasokon minden vidéki csapat szeretett elégtételt venni a pályán …
„Debrecen – Rabotnicski : 1 – 1” olvasásának folytatása

aMSN – MSN Messenger klón egyedi szolgáltatásokkal

Az aMSN (Alvaro’s Messenger) egy MSN Messenger klón GPL licenc alatt. Fő célja, hogy segítse azokat a felhasználókat, akik még csak most kezdtek ismerkedni a Linux operációs rendszerrel, úgy, hogy hasonló felületet biztosít, mint a Microsoft szoftvere Windowson és Macintoshon. A cél megvalósításához az aMSN „emulálja” az MSN Messenger kinézetét és az általa nyújtott felhasználói élményt, és számtalan sajátságát támogatja, ezzel kitűnve a többi multiprotocolos, üzengetős program közül.
„aMSN – MSN Messenger klón egyedi szolgáltatásokkal” olvasásának folytatása

WiFi érzékelős golyóstoll

A WiFi körülvesz minket, legalábbis a nagyvárosokban, ahol az utcákat róva gyakorlatilag bárhol fel tudunk csatlakozni egy-egy hotspotra. Azonban nem mindenhol ilyen jó a helyzet, van ahol csak elvétve lehet hálózatokat találni. Ilyenkor vagy az arra alkalmas eszközünket kézben fogva, mint egy kincsvadász kereshetjük a vezeték nélküli hálózatot, vagy használhatunk egy WiFi keresőt. Ilyenből manapság többféle megoldás létezik, az egyik legfurcsább a most megjelent golyóstoll.
„WiFi érzékelős golyóstoll” olvasásának folytatása

Skype 1.5 és Video Chat support Mac alá

Végre! Már nagyon váratott magára a dolog úgy érzem. Skype a napokban kiadta a 1.5-ös verziót a telefonálásra alkalmas programjából, ami felületi változásokon túl sok egyéb új dolgot tartalmaz, erre nem térnék ki, a hivatalos oldalon megtalálható. Én is gyorsan upgradeltem, és kerestem végre a videó support lehetőségét, és csalódnom kellett, mert nem volt benne. Ezek után gyorsan rátaláltam a videó supportos kiadásra is, ami kisebb verziószámú ugyan az előbb teszteltnél, viszont benne van a teljesen jól működő (PC-MAC között is) videós support.
„Skype 1.5 és Video Chat support Mac alá” olvasásának folytatása