Nyomkereső

Meg kell mondanom, hogy a Bőrharisnya után olvasott ámbár előtte megjelenő (és anyukám által megtalált) kötet, melynek címe Nyomkereső, újabb nagy hatást tett rám. Teljesen más hatása van ennek a résznek. Főleg a hölgyek köré fonódik hősünk, és a lánykérés rögös útján végig kell ősz fejével mennie. Persze ez a történet se szerénykedik rejtélyben, furmányosságban, és indiánokban. Engem ez a kötet is teljesen magával ragadott. Egyszerű a szerkezete. talán kicsit túl egyszerű is. :) Mégis mindenkinek csak ajánlani tudom kedvenc hősünk és állandó indián barátja e kalandját is.

„Nyomkereső” olvasásának folytatása

ZTE ellen úszott el a LOKI százszázalékossága

Csúnya egy nap volt. Pedig viszonylag jól kezdődött. Sulit hamar letudtuk, kis SWI-s problémák után is alukálhattam. Aztán irány Sobee rezidencia.Ott már a főbb emberek ott is voltak. Sobee, Ági, Josee, Pinky. Ildikéjék pedig bálba készültek. A ház lassan kiürült, én pedig már nagyon vártam a tavaszi szezon kezdetét, hát ittam mindenki egészségére a még szilveszterkor ottmaradt ágyaspálinkából. A többiek jégereztek. A meccs is elkezdődött. Viszont teljes meglepetéssel. A csatársorunk Sidibe és Ferenci volt. Éger, Habi, Vukmir sehol. Hmm… A kezdés után a Loki mezőfölényben játszott, majd fordult a kocka.

„ZTE ellen úszott el a LOKI százszázalékossága” olvasásának folytatása

Mártus szülinap és meccs

Szóval, az úgy volt, hogy elmentünk a Darts-ba meccset nézni. Nem is volt semmi gond. Volt ott Barca sálba Dani, Sobee aki a tipmixes szelvényt szorongatta és a Brit csapatnak szurkolt, pokerező alkalmazottak, és külföldi focidrukkerek. Így indult. Vagyis a kezdet kezdetét inkább Josee ablaka alatt kéne kinevezni, amikor is fogyott a pálinka rendesen. :) Lényeg ami lényeg, a meccs elkezdődött és mi szurkoltunk, és persze söröztünk. A meccs végül is izgalmasra sikeredett, és Barcelona sikerrel ért véget. Mi csak ekkor indultunk el viszont a főtérre, ahol már kis csapat, és persze (Professzor) Peti, már várt ránk, és Márti 21. születés napját ünnepelték ezerrel. :)

„Mártus szülinap és meccs” olvasásának folytatása

MonaPhone 2.0

Na kérem szépen ez is megvan. Nem hittem volna őszintén szólva. Mondjuk már annyi idő eltelt, hogy végülis ideje volt, de azért mindenkit meglepett a dolog. Végül is semmi újdonság nem történt. Ugyan olyan mindent, csak lehetőségként belekerült a videós dolog is. Új menü pont jelzi először a változás szelét, mivel beállítások alatt mostmár be tudjuk állítani, hogy akarjuk e a videós dolgot, és van egy teszt menüpont is, ahol letesztelhetjük kameránkat. Persze ettől nem oldódott meg az eddigi hálózatos gond. :)

„MonaPhone 2.0” olvasásának folytatása