Hónap: 2006 február

Nyomkereső

Meg kell mondanom, hogy a Bőrharisnya után olvasott ámbár előtte megjelenő (és anyukám által megtalált) kötet, melynek címe Nyomkereső, újabb nagy hatást tett rám. Teljesen más hatása van ennek a résznek. Főleg a hölgyek köré fonódik hősünk, és a lánykérés rögös útján végig kell ősz fejével mennie. Persze ez a történet se szerénykedik rejtélyben, furmányosságban, és indiánokban. Engem ez a kötet is teljesen magával ragadott. Egyszerű a szerkezete. talán kicsit túl egyszerű is. :) Mégis mindenkinek csak ajánlani tudom kedvenc hősünk és állandó indián barátja e kalandját is.

Continue reading

ZTE ellen úszott el a LOKI százszázalékossága

Csúnya egy nap volt. Pedig viszonylag jól kezdődött. Sulit hamar letudtuk, kis SWI-s problémák után is alukálhattam. Aztán irány Sobee rezidencia.Ott már a főbb emberek ott is voltak. Sobee, Ági, Josee, Pinky. Ildikéjék pedig bálba készültek. A ház lassan kiürült, én pedig már nagyon vártam a tavaszi szezon kezdetét, hát ittam mindenki egészségére a még szilveszterkor ottmaradt ágyaspálinkából. A többiek jégereztek. A meccs is elkezdődött. Viszont teljes meglepetéssel. A csatársorunk Sidibe és Ferenci volt. Éger, Habi, Vukmir sehol. Hmm… A kezdés után a Loki mezőfölényben játszott, majd fordult a kocka.

Continue reading

Mártus szülinap és meccs

Szóval, az úgy volt, hogy elmentünk a Darts-ba meccset nézni. Nem is volt semmi gond. Volt ott Barca sálba Dani, Sobee aki a tipmixes szelvényt szorongatta és a Brit csapatnak szurkolt, pokerező alkalmazottak, és külföldi focidrukkerek. Így indult. Vagyis a kezdet kezdetét inkább Josee ablaka alatt kéne kinevezni, amikor is fogyott a pálinka rendesen. :) Lényeg ami lényeg, a meccs elkezdődött és mi szurkoltunk, és persze söröztünk. A meccs végül is izgalmasra sikeredett, és Barcelona sikerrel ért véget. Mi csak ekkor indultunk el viszont a főtérre, ahol már kis csapat, és persze (Professzor) Peti, már várt ránk, és Márti 21. születés napját ünnepelték ezerrel. :)

Continue reading

MonaPhone 2.0

Na kérem szépen ez is megvan. Nem hittem volna őszintén szólva. Mondjuk már annyi idő eltelt, hogy végülis ideje volt, de azért mindenkit meglepett a dolog. Végül is semmi újdonság nem történt. Ugyan olyan mindent, csak lehetőségként belekerült a videós dolog is. Új menü pont jelzi először a változás szelét, mivel beállítások alatt mostmár be tudjuk állítani, hogy akarjuk e a videós dolgot, és van egy teszt menüpont is, ahol letesztelhetjük kameránkat. Persze ettől nem oldódott meg az eddigi hálózatos gond. :)

Continue reading

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑