Flashgot a legjobb letöltővezérlő plugin firefox alá

Hát felmerült megint, egy problema. Pontosan, egy weboldal tartalmának könnyű és egyszerű letöltése. Régen windowsos életemben emlékeztem, hogy az Internet Explorerban, vhogy működött valami letöltés vezérő, így bepróbálkoztam, hogy na majd az én kis firefoxommal is menni fog. Hát nemment. Elkeseredtem. Aztán keresgéltem és rátaláltam egy projectra, ami a letöltésvezérlő programok és a firefox között teremt kapcsolatot és nagyon jól, teszem hozzá.
„Flashgot a legjobb letöltővezérlő plugin firefox alá” olvasásának folytatása

ZTE kikapott a DVSC B csapatától 1-2-re

Hát utálom a hajdú volánt, eddig se szerettem, de a tóciból kiérni az Oláh Gábor úti stadionba, majdnem 1 óra. No comment. 24-es 4 ever. A lényeg lóhalálába közelítettem a stadionhoz, ahol már Sobee-jék rég ott ültek, és söröztek persze, és féltem nélkülem kezdik. A belépés végre zökenőmentes volt, nem úgy mint a Split ellen, és megdöbbenésemre kellett észrevennem, hogy foghijjas a lelátó. Hát nemtom, pedig még most ingyen jegyek is voltak, mert a Spliti mecs jegyei érvényesek voltak ide is. Hogy van ez? Nem értem… Minden esetre, nem késtem le semmit, pedig Sobee aztmondta ő tudta hogy elfogok késni. :)
„ZTE kikapott a DVSC B csapatától 1-2-re” olvasásának folytatása

Nem adják a mecset?

Komolyan mondom felháborító! Szóval, Josi barátomnak próbáltam pont most mondani, hogy majd nézzen minket biztos adják. Erre elkezdte keresni, hogy hol is adják majd a mecset, és rá kellett jönnünk, hogy sehol! :) Tenisz lesz helyette. Komolyan mondom, tényleg parasztoknak es tanysiaknak tartanak minket. Vagy jobbat nemtudok elképzelni, hogy ilyen szép eredményeket felmutató BAJNOK csapat mecseit még csak közvetíteni se akarják, amikor mostmár 10.000 ember nézi csak a pályán. Bezzeg ha fradi játszana… Felháborító ennyi!

Két új link

Rövid leszek, mert fáradt vagyok. Két emberkével is sikerült kapcsolatba kerülni a blogom által, az első a basahalom blog szerkesztője volt, aki valami csoda folytán a Debreceni blogok összegyűjtésénél az én blogomat is feltüntette. Hasznosnak és jó kezdeményezésnek tartom, így már a linkek között is szerepel. Másik személy, hölgy avie, aki a basahalom linkjei között bukkant rá a blogomra olvasgatta, és kommentált is. A kommentet meglátva én is megnéztem az ő feljegyzéseit a blogján, és nagyon megtetszett a mentalitása, így pár levél váltása után már szerintem simán megérdemli, hogy helyetkapjon az én kis blogomon. Ennyi. aluka….

Esti fülledt séta

A két kicsi lányom, Dory és Zita nagyon unatkoztak, mert ugye nem fizették be a számlát és UPC tiltólistára tette őket, és net nélkül és persze TV nélkül megáll az élet. Kicsit furcsa látni mit hoz ki belőlük a dolog. Belegondoltam, amikor nállunk 1 hónapig nemvolt net. Kicsit azért másvolt a helyzet, és talán kreatívabb is voltam, tompít minket ez az életmód ez az igazság. A lényeg meginvitáltak sétálni és elmentünk sétálni.
„Esti fülledt séta” olvasásának folytatása