xTime Project: Project kezelés

Ha már jelent meg itt egy cikk a Mac-es Manager programról, akkor szerepeljen itt a társa is, mely a projektek kezelésében nyújthat óriási segítséget. Ahogy társánál, itt is az igényeknek megfelelő, gyors, átlátható programot kaphatunk készhez.

A projectek szervezése, nyomkövetése nem éppen egyszerű feladat. Ha igazán kézben akarjuk tartani a dolgokat, mindent előre meg kell terveznünk. Az xTime Project segítségével a legbonyolultabb beruházás megszervezése is viszonylag egyszerűen megoldható, nem kell hetekig bajlódnunk a szoftver használatának elsajátításával, nagyon „felhasználóbarátra” sikerült.
Új project tervezésekor azonnal kiválaszthatjuk a feladatok elvégzéséhez szükséges embereket, megadhatjuk a beruházásra szánt összeget, és persze a kivitelezés kezdetét, illetve a befejezési határidőt is. A feladatok kiosztása, a fontos időpontok jelölése, tennivalók bejegyzése gyerekjáték. Minden egyetlen gombnyomás. Az erőforrásokat természetesen menet közben is változtathatjuk, lehetőségünk van közvetlenül az Address Bookból hozzáadni a munkára kiszemelt „áldozatot” projectünkhöz.

xproject

Egyszerre több projectet is nyomon követhetünk a programmal, figyelve akár az átfedéseket is, így elkerülhető, hogy valakinek egy időpontban akár három feladattal is küzdenie kelljen, hátráltatva ezzel mindhárom project haladását.
A program teljesen testreszabható, ha nem tetszenek a jelölési stílusok, létrehozhatunk saját variációkat. A különböző nézetek segítségével a project minden részletét áttekinthetjük.
Lehetőségünk van projectünk exportálására is (Microsoft Project, Excel, PDF, vagy éppen iCal naptárbejegyzés). Ugyancsak hasznos tulajdonság, hogy a program képes a Microsoft Project fájlok importálására is.

Forrás: techline.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük