Xorp Blog Podcast

Xorp Blog Podcast jelölése a GoldenBlog

Hogy ez hogy történt? Fogalmam sincs. Én először azt se tudtam, mi az a GoldenBlog. Egy beszélgetés folyamán egy új ismerősöm jegyezte meg, hogy valóban én csinálom a Xorp Podcast Blog-ot? Mire feleltem, hogy persze. Ő erre legnagyobb meglepetésemre gratulált, és azt mondta, hogy “Rám” szavazott a GoldenBlogon. Én értetlenül kérdezősködni kezdtem mi is ez, ahol “Én” vagyis inkább a blogom fent van, és szavazni lehet rá. Nem volt nehéz megtalálni. Így gyorsan megtudhattam, hogy a hvg domainja alatt futó már 2005-ben is megrendezésre került verseny nem más, mint a mára már népszerűvé vált webes naplók között kihirdessék minden évben kategóriánként a legjobbakat. Nagyon jó kis kezdeményezés, én eddig nem hallottam róla. Az az igazság, hogy sose neveztem volna semmilyen kategóriában sem az én kicsi ilyen-olyan, fogalmazási, és helyesírási hibáktól hemzsegő, na és persze legtöbbször nem saját hanem talált anyagokból építkező blogomat. Ezért meglepett, hogy az szerintem sok ezer blog közül a Tech-Tudomány kategóriában 2006-ban elindították a Xorp Podcast Blogot is.

Megmondom őszintén az hogy 2006-ban ebben a kategóriában a “legjobb 14” között ott a Xorp Podcast Blog is, nagyon meghat, és ez valamelyest olyan elismerés számomra, amit sose vártam, és sose reméltem. Megnéztem persze a többi jelöltet is, és egyértelműen esélytelenként indulok. :) Több blogot magam is olvasgatok, és egyértelműen többet és jobban képviselnek. Erről még is úgy éreztem, hogy be kell hogy számoljak. Ha véletlenül pedig szavazni akarsz a blogokról, vagy épp engem támogatnál, azt az email címed megadásával teheted ezen az oldalon.

Categories: Általános

Új nyíltforrású ntfs driver a láthatáron » « Blogsearch.hu-s regisztráció

6 Comments

 1. Nyomtam egyet én is rád… :)

 2. Hehe… akkor mar 2 biztos lesz thx :D

 3. Ha Te az a MiszterX-vagy aki anno a szolnoki Gyeti nagy spanja volt, akkor nyomok én is rád, így már 3! ;)

 4. Hgyorgy: Igeen, de tevedes van, en most is gyeti spanjanak tartom magam :) De teged honnan kene ismernelek? :)

  Koszi a tamogatast…. :)

 5. Anno mIRC-en beszéltünk…emlékszem volt h jöttél szolnokra és krisztit fűzted! :) (asszem cole néven voltam én fenn akkoriban)
  Nagyon frankó az oldalad, tetszik. Hogy a profilodnál legyünk: Szeretnék mac-re váltani, csak el kéne adnom a pda-mat és a laptopomat…

  a jelenről nem mertem nyilatkozni, rég beszéltem gyetivel. :)

 6. Hehe, en nem fuztem Krisztit :) De veguli is inkabb semmit se tagadom, majd ha ven fasz leszek meg joljohet :)

  Sajnos en is reg beszeltem Gyetikevel, dehat ilyen az elet…

  Ha meg macre akarsz valtani sok sikert hozza. Remelem nem fogod megbanni, es egy ket hasznosat elleshetsz a blogrol is.

Leave a Reply

Copyright © 2020 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggers like this: