Xorp Blog Podcast jelölése a GoldenBlog

Hogy ez hogy történt? Fogalmam sincs. Én először azt se tudtam, mi az a GoldenBlog. Egy beszélgetés folyamán egy új ismerősöm jegyezte meg, hogy valóban én csinálom a Xorp Podcast Blog-ot? Mire feleltem, hogy persze. Ő erre legnagyobb meglepetésemre gratulált, és azt mondta, hogy „Rám” szavazott a GoldenBlogon. Én értetlenül kérdezősködni kezdtem mi is ez, ahol „Én” vagyis inkább a blogom fent van, és szavazni lehet rá. Nem volt nehéz megtalálni. Így gyorsan megtudhattam, hogy a hvg domainja alatt futó már 2005-ben is megrendezésre került verseny nem más, mint a mára már népszerűvé vált webes naplók között kihirdessék minden évben kategóriánként a legjobbakat. Nagyon jó kis kezdeményezés, én eddig nem hallottam róla. Az az igazság, hogy sose neveztem volna semmilyen kategóriában sem az én kicsi ilyen-olyan, fogalmazási, és helyesírási hibáktól hemzsegő, na és persze legtöbbször nem saját hanem talált anyagokból építkező blogomat. Ezért meglepett, hogy az szerintem sok ezer blog közül a Tech-Tudomány kategóriában 2006-ban elindították a Xorp Podcast Blogot is.

Megmondom őszintén az hogy 2006-ban ebben a kategóriában a „legjobb 14” között ott a Xorp Podcast Blog is, nagyon meghat, és ez valamelyest olyan elismerés számomra, amit sose vártam, és sose reméltem. Megnéztem persze a többi jelöltet is, és egyértelműen esélytelenként indulok. :) Több blogot magam is olvasgatok, és egyértelműen többet és jobban képviselnek. Erről még is úgy éreztem, hogy be kell hogy számoljak. Ha véletlenül pedig szavazni akarsz a blogokról, vagy épp engem támogatnál, azt az email címed megadásával teheted ezen az oldalon.

Xorp Blog Podcast jelölése a GoldenBlog” bejegyzéshez 6 hozzászólás

  1. Hgyorgy: Igeen, de tevedes van, en most is gyeti spanjanak tartom magam :) De teged honnan kene ismernelek? :)

    Koszi a tamogatast…. :)

  2. Anno mIRC-en beszéltünk…emlékszem volt h jöttél szolnokra és krisztit fűzted! :) (asszem cole néven voltam én fenn akkoriban)
    Nagyon frankó az oldalad, tetszik. Hogy a profilodnál legyünk: Szeretnék mac-re váltani, csak el kéne adnom a pda-mat és a laptopomat…

    a jelenről nem mertem nyilatkozni, rég beszéltem gyetivel. :)

  3. Hehe, en nem fuztem Krisztit :) De veguli is inkabb semmit se tagadom, majd ha ven fasz leszek meg joljohet :)

    Sajnos en is reg beszeltem Gyetikevel, dehat ilyen az elet…

    Ha meg macre akarsz valtani sok sikert hozza. Remelem nem fogod megbanni, es egy ket hasznosat elleshetsz a blogrol is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük