Videó lejátszés bármelyik iPod-on

Először is felhívnám a figyelmet, hogy ezt a megoldást nem támogatja az Apple és működéséhez az iPod rendszerének teljes megváltoztatása szükséges. Éppen ezért a következő tipp csakis a haladóbb felhasználóknak szól.

A barkácsolástól, kudarctól, garancia elvesztésétől és egyéb nehézségektől nem félő felhasználók feltelepíthetik a Linux rendszerét az iPodjukra és az ipodlunux videó lejátszó programjának segítéségel akár videót is lejátszhatnak a népszerű digitális zenelejátszón. A hírek szerint jelenleg csak AVI formátumokat képes a rendszer kezelni, de a jövőben, további kodekek megjelenésével ez bővülni fog. A bátrabb felhasználók szerint a videó lejátszása kiváló minőségű és a hangkimenet is működik.

Az iPodLinux jelenleg a negyedik generációs iPod, mini, U2 iPod, iPod photo, iPod color, iPod nano és iPod videó készülékeket támogatja.

Az iPodLinux ezentúl még sok apróbb programmal bővíthető, és rengeteg lehetőséget rejt magában. A vállalkozóbb szellemű embereknek a project weboldala elérhető itt.

iPod Linux

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük