Új Xbench Test: ZeroXX’s iMac G5 2 Ghz

Újabb eddig hiányzó gép teszteredményeivel bővűlt a lista. ZeroXX jóvoltából egy asztali iMac G5 2Ghz-s gép kerülhetett a többi mellé. Örültem neki, mert G5-ös proci teszteredményt nem tudtam ismerőstől beszerezni. Érdemes megnézni az eredményeket. A részletes adatai megtekinthetőek itt. A grafikonok pedig itt.

Categories: Általános

11 Comments

 1. Nem is rossz eredmények az iMac G5-ömtől :D
  Lehet felrakom valamikor a főPC-re az osX86-ot, csak hogy übereljen mindent xD

 2. csinald csinald, azt is szivesen latnank…

 3. osx86 fent van, már csak valami mód kéne arra hogy bootolni tudjak. Chain load error-t ad ki, ha bootolni akarok róla a chain0 file-lal, boot.ini-vel….

 4. hmm… en kulon loadert raktam fel, ott van a leirasban, ha gondolod nezd meg…

 5. Tuti jól lettek a tesztek lefuttatva? Ugyan azzal az Xbench-hel? Ugyanolyan körülmények között?

  Nem létezik, h. a MBP-t lenyomja CPU-ban a G5 iMac.

 6. Valoban elegge meglepo kis eredmenyek vannak… esetleg a rend kedveert megint megkerhetem atkuszt hogy futassa le, de en mindenkitol ugyan azt kertem. Friss reboot utan xbench 1.3mat elinditani, ugy hogy semmi mas program nem indul el elotte. Tudtommal (amiket nem en csinaltam) helyes korulmenyek kozott elvileg helyes eredmenyeknek kellett kijonniuk. Ennyit tudok nyilatkozni.

  Ha esetleg neked is MBP-d van lefuttathatod kontrollkent. minden erdekel.

 7. Sajnos nemtudom futtatni az OSX-et PC-n. A boot már sikeres, megoldottam a gondot, de a 10.4.6 nem támogatja az X800XT-t, úgyhogy teljesen fekete képernyő fogadott egy egérrel. Eléggé frusztráló :)

 8. Hehe…. Jajj te ZeroXX, en mondtam neked, de te allitottad hogy a te gepeden minden tamogatott es nem szivsz vele, Elso volt a boot, most a videokartya… :) Maradjunk annyiban, hogy “jo” :)

 9. Lefuttattam az XBench 1.3-az. (iMac core duo, 1,83GHz, 1GB Ram):
  CPU:69,7
  Thread: 179
  Memory: 114
  Quarzt: 107
  OpenGL: 140
  User Interface: 229
  Disk: 82

  Result: 113

  Azt néztem késöbb, h. CPU tesztnél az egyik proci van csak használva, kb. 40-60%-ig, a másik semmit sem csinál. Így lehet valós a többi eredmény is.

 10. Ha te is csinalnal egy friss rebootot es csak az xbenchet inditanad el, ezek utan pedig plain text formatumba lementened es elkuldened a miszterx kukac xorp pont hu cimre, akkor felrakom a tiedet is szivesen.

 11. Nos, nem azt mondtam hogy a mostani gépen minden támogatott. Azóta cseréltem VGA kártyát. Előtte egy 9600XT volt, azzal tényleg ment. A boot meg kiderült én hibámból nem ment, mert formázáskor inaktívvá tettem a merevlemezt, szerencsétlen fel sem ismerte. Egy újraformázás megtette a dolgot, és ment a boot. Szóval tényleg jó. Csak az új VGA kártya miatt gond van vele. Ez várható volt, de szerintem megért egy próbát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggers like this: