Új Szavazás: Vásárolnál-e iPhone-t?

Előző szavazást lezártam. Az akkori téma az RSS olvasók használata volt. Sajnos a rendszer updatelése során meghibásodott az adatbázis és minden féle szavazási eredmény visszaállíthatatlanul elveszett. Mostani új kérdés az iPhone-ra és kicsit az igények felmérésére próbál fényt vetíteni. A szavazó részt a főoldal jobb alján lehet megtalálni. Kérem szavazzatok.

Új Szavazás: Vásárolnál-e iPhone-t?” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Szia!

    A szavazáshoz szerintem egy olyat is írhattál volna, hogy „Nem, mert illegális Magyarországon feltörni és használni”. Vagy egy rövidített valamit. De én pölö azért nem vettem, mert illegális. Ezért van SonyEricsson P1i-m.

  2. Ezzel azert nem ertek egyet. Anno nemetorszagban is lehetett kapni fuggetlen telefont egy ideig, francia honban pedig a mai napig is, ami leszamitva a specialis funkciokat (voicemail, googlemap locate me, stb) hasznalhato, LEGALISAN.

    Az egy dolog hogy sokaljak az arat, a hivatalos fuggetlen keszuleknek, ezert az olcsobbat torik fel az emberek. De aki akar az tud szerezni hivatalosan fuggetlen telefont :)

  3. Lehet kapni Franciaországban, ez tény. De viszont azok a telefonok CSAK a Francia szolgáltatókkal működnek. Nem tudod kihozni a telefont onnan, és minden átalakítás, és törés nélkül használni.
    A németországi helyzetet nem ismerem,d e szerintem ott is hasonló feltételekkel lehetett kapni 3 vagy 4 napig 1000Euróért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük