Új Képnézegető Feature

Ma egyember hívta fel a figyelmemet egy új featuresre, ami a blogokban terjednek. Ez körülbelül azt csinálja, hogy az oldalra belinkelt képeket az új ablak helyett az oldalon jeleníti meg egy különleges módon. Először elfeketedik a böngészett oldal, úgy hogy a tartalma azért áttetszik a fekete hártyán. Ezek után egy vonal jelenik meg, ami animálva szétnyílik, majd oda töltődik be a kép. Innen is ugyan úgy menthetünk, mintha külön ablakban nyílt volna meg.

Ezen túl, ha a képek belinkelésénél ügyeltünk rá, hogy azonos azonosítójuk legyen, akkor a megnyílt kép két szélén nyilak segítségével böngészhetjük az adott oldal képeit. Ez a feature innentől visszamenőleg is működik Xorp Blog Podcast bejegyzéseknél, viszont sajnos visszamenőleg nincs energiám megcsinálni a képek összehangolását, így az előző bejegyzések képei nem lesznek összehangolva (nem lehet majd egyik képből nyilak segítségével a következőre menni), de innentől fogva törekszem majd ezekre is. Akit érdekel ez a plugin, az itt elérheti. Köszönöm ZeroXX-nak a segítséget a pluginhez.

Új Képnézegető Feature” bejegyzéshez 14 hozzászólás

  1. hehe… :) nincs mit egyember. Majd hozz Britektol is nekem vmi ajandekot :DD A pingvines csellentyut azota is orzom!!! :)

    Es meg 1 dolog. Nagy dolog nekem hogy vkik tollem fuggetlenul elkezdtem commentezni egymassal :) thx nektek. :)

  2. Tegy ugy, es ertesits bennunket, bar en mindenkepp eszre fogom venni, a blogod huseges olvasojakent! :) a PEZ blog is fel fog kerulni a kov links upgradenel, ezt megsughatom… :)

  3. Erdekes, mert most, hogy nem nem kapcsoltam ki a gepem, megjegyzett. De a masodik postomnal be kellett ujra irni (elso es masodik kozott mashonnan neteztem, de nem hinnem h ez szamitana..)

  4. Igen ha olyan gepnel ahonnan mar irtal postot, probalkozol megint akkor kitolti. Mert egy cooket ment le a bongeszod. Igy mostmar ha megint innen probalkozol nemkell… de ha mas eddig idegen helyrol nem fog megismerni. Ennyi :D Koss hogy „baratnak” jeloltel :D de mostmar alcsi…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük