Új Internet Szolgáltatóm: DMCC

Nagy nagy örömteli hírt kell bejelentenem. Leszámoltam a két régóta utált céggel, a UPC, és T-COM személyében. Nem részletezném miért, hogyan sikerült ennyire megutálni őket, inkább azt mi volt a gond, hogy eddig a rabjuk kellett hogy legyek. Még az széles sávú internetezésem legelején én is UPC-s voltam, körülbelül másfél hónapig, amikor nem bírtam elviselni, hogy többnyire két hét után olyan lassúra korlátoznak, mintha modemes netem lenne, tehát ez nem lehetett alternatíva soha többé. Itt persze lehet megint vitatkozni, hogy nem kell annyit tölteni, meg biztos warezolok stb. Nem érdekel, bármit csinálok, akkor se korlátozzon senki ha már tízezer HUF körüli pénzt kell kiadnom egy hónapban érte. Ennyi! UPC-sek kilőve net ügyileg. Utána jött az ADSL. Ezzel nekem nem is lenne bajom, még azt is lenyelem, hogy közel 10.000 HuF-ot kell fizetni a 2Mbit/192kbit-es vonalért, de a számunkra felesleges telefonvonal kell hozzá. Így csak fizettünk, fizettünk fizettünk. Internet + telefon + UPC (TV) több mint 20.000 HuF-ba kerül nekünk havonta. Szép… Na de most fordult a kocka:

A kulcsszó DMCC. Sose hiszek olyan dolgokba, amit a postaládánkba dobnak be egy fecnire lefirkantva. A szüleim vették viszont most ki, és elém rakták kérdően: „Nem lenne ez jobb nekünk?” A cég kábeles szolgáltatásokat nyújt. Nevetséges árak voltak írva: 52 csatorna (beleértve a most nekem nagyon hiányzó és gyerekes külföldi rajzfilmcsatornákat) 2700 HuF/hó. Internet 2Mbit/512kbit 3500 HuF/hó. Gondoltam átverés. Biztos van benne valami buktató, másfél napos utánakérdezés, utánajárást követően rá kellett döbbennem, hogy nem. Nincs átverés. Hűségszerződés nélkül, most beszerelési díj nélkül (ez amúgy nem akciósan 15.000 illetve 25.000 HuF lenne), a cég terjeszkedése miatt új előfizetőknek 3.500 HuF bruttó havi díjért szolgáltatnak netet. Mivel Bandi barátomnak ilyen netje volt már régebben is megkérdeztem mit tudna nekem mondani a cégről.

Ő csak ajánlani tudta őket. Nincs átverés, valós ip van, korlátlan adatforgalom és a garantált sávszélesség. Arra pedig, hogy lehet ilyen olcsó most csak azt mondta, hogy eddig olyan árba volt mint a többi szolgáltató, de most terjeszkedés és tőkebevonás miatt úgy látszik megtehetik ezt… Nálunk ugrott a telefonvonal, ugrott az ADSL, az UPC által kínált drágább TV előfizetés, és ezzel legalább 15.000 HuF-ot spórolunk meg havonta.

A DMCC weblapján sajnos nincs infó erről az új akcióról, így aki érintett az keresse fel őket személyesen. Arról pedig, hogy Debrecenen kívül is szolglátatna a cég szintén nem tudok, de nem elképzelhetetlen. Csak ajánlani tudom mindenkinek. DMCC weboldala elérhető itt.

Új Internet Szolgáltatóm: DMCC” bejegyzéshez 28 hozzászólás

  1. Na végre ezt is megértem, pedig már kezdtem benne kételkedni hogy valaha is lesz DMCC-s netem.
    Nov. 28.-án szerződéskötés, majd Jan 20.-án élő netkapcsolat. :D
    Bár hozzá kell tennem nekem ebben a 3 órás tesztelgetésben nagyon bejött. Letöltés 1.95 Mbit/sec a feltöltés 512 és 800 Kbit/sec között ugrál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük