Új Blog Featurek és linkek

Két új dolgot szeretnék bejelenteni (plusz egy régebbi ráadást) a blog szolgáltatásaival kapcsolatban. Első sorban a hozzászólások egyszerűsítését, és használhatóságára irányulnak a fejlesztések. Első körben a spamelések kivédésére, mostantól egy hitelesítő kódot kell majd minden hozzászólás után írni, mert csak a képről leolvasott rövid szó (amely minden esetben más és más) helyes megadásával küldhető el a hozzászólás, remélem ez a 4,5 karakteres dolog senkit nem fog elrettenteni a bejegyzések kommentálásától. Ez az egyik.

Ez a dolog már pár hete tesztüzemben ment… A másik aranyos jópofa dolog, hogy mostantól plusz információként ott lesz minden hozzászólás után, ki milyen operációs rendszerről, és böngészővel tette elérhetővé pár soros gondolatát az irománnyal kapcsolatban. Harmadjára pedig egy szerintem nagyon hasznos dolog, amit eddig nagyon hiányoltam. A hozzászólás értesítő szolgáltatás. Ugye eddig, ha valaki commentezett, akkor többnyire nem nagyon tért vissza ahhoz a hírhez akármennyien reagáltak még rá utána. Mostantól (alapból bekapcsolva lévő) kis rublika található a hozzászólás alatt, amit ha beikszelünk a továbbiakban email formájában értesít róla ha utánunk még más is írt a bejegyzéshez. A dolog persze managelhető, azaz későbbiekben is letudunk iratkozni, így ha zavar az érkező levelek sokasága esetleg egy kattintással megtudjuk oldani. Remélem ezek az új dolgok többeknek kedvet hoznak a hozzászólások gyarapításához.

A másik dolog, hogy épp ideje elismerni pár barát, ismerős, általam tisztelt ember munkásságát, és a linkek részt bővíteni pár hivatkozással. Ezeket most már frissítve láthatjátok bal oldalt. Jó blogolást.

Új Blog Featurek és linkek” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Hat barhonnan is valo, hasznos. En utalom ha egy jo posthoz hozzaszolok, es utana leanyaznak, vagy epp vmi hasznosat irnak, es mivel elfelejtem lemaradok rolla. Igy viszont mint valoban a forum bejegyzesnel ertesitenek. Viszont szerintem ez igy is van jol… :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük