Tunebar: iTunes testreszabás

A alapkoncepció a TuneBar-nál mindig is az egyszerű, letisztult forma volt. A pillanatok alatt, bármely iTunes által támogatott módon elérhető, TuneBar 3 teljesen új szintre emeli az iTunesról alkotott véleményedet.

tunebar

Vékony, Síma, Egyszerű

A TuneX és a TuneBar verziók controllerjén többszöri designváltoztatást is megfigyelhetünk, ami hol a felszín, hol a méretek változtatásában nyilvánult meg, de mindvégig relative kicsi maradt. A TuneBar 3 követi ezt a mintát és egy teljesen új controller design—t mutat be a “SlimBar”-t. A SlimBarnak tiszta, fehéren, sötét kék felszíne van és már már annyira vékony, mint egy extension a menübarodon, mégis megtartotta a TuneBar 2 összes funkcióját.

Ismerd a zenéd!

A TuneBar olyan fantasztikus lehetőségeket kínál, melyek folyamatos információval látnak el téged az éppen kezdődő, vagy éppen hallható dallal kapcsolatban. A választható figyelmeztetés stílusokkal és a Growl támogatásával, semmi okod nem maradt arra, hogy ne tudd éppen mit játszik az iTunes-od.

Friss verzió?

Mindig a legfrissebb verziókkal rendelkezni, valljuk be őszintén, egy rémálom A frissítésekkel, bug fix-ekkel minden nap kében lenni, tudni, hogy mi a legfrissebb és mi nem az, nagyon fárasztó és időigényes tud lenni. Holott, erre a problémára már van megoldás! A Sparkle. A Sparkle egy egyszerű és hibátlan módja annak, hogy sofwarejeid mindig rendelkezzenek a legújabb frissítésekkel. A TuneBar-ba közvetlenül beépített Sparkle-lal biztos lehetsz benne, hogy mindig a legfrissebb verzióval rendelkezel.

Pont úgy, ahogyan Te szereted

Az egyik, a főbb új jellemzők közül a TuneBar 3 –ban az, hogy radikálisan fejlesztetteték a controllert, ami mostmár teljesen testreszabható. Választhatsz jó pár előre elkészített testreszabást, tölthetsz le újakat, sőt még a sajátodat is elkészítheted! Ha nem tetszik a kereső felület, szabadulj meg tőle! Ha csak a legkisebb tapasztalattal is rendelkezel a HTML nyelvvel kapcsolatban, remekül fogsz boldogulni a saját Controllered kialakításában.

A program hivatalos weboldal megtalálható itt.

Tunebar: iTunes testreszabás” bejegyzéshez 3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.