TomTom GPS az iPhonehoz?

Íme egy felfutóban lévő friss Apple pletyka a Mac Világ számára: TomTom GPS modul iPhone-hoz!

tomtom_iphone

Épp most érkezett be hozzánk egy holland tippadótól a fenti, feltehetően “bizonyíték-nak” számító fénykép, az említett eszközről.

A TomTom egy holland cég, és egy becsületes, egyenes beszédű holland úriember sohasem füllentene erről, egyebár! :) Másrészről viszont, biztos, hogy nem egy Rotterdam felé taró kocsiban van az eszközünk. Lehet, hogy ez csak egy demoró és a képen látható autópálya (A13/E19) csak a TomTom egyik kedvenc útvonala a tesztelések során.

Mindenesetre a GPS egy logikus “következő lépésnek” számít az Apple számára. – különösen azutána a kis “VW koncepció” után. Minden esetre amikora az Apple már ott jár, hogy nyisson egy haramadik fél felé, mint fejlesztő felé, nos… azt kell mondjam, minden remekül megy, nem?

Categories: Apple, Informatika

2 Comments

  1. Ez meg itt egy google maps-et használó gps vevős cucc, sorozatgyártását tervezik: http://partfoundry.com/iphonegps.html

  2. Koszi, azota mi is rabukkantunk. A http://blog.xorp.hu/gps-az-iphone-hoz-nincs-minden-veszve/ cimen hir is lett belolle. Bar sajna ugy tunik itt is az attorest majd a februari hivatalos SDK kiadasa fogja meghozni. Softwaresen mindenkepp…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggers like this: