SyncTogether v1.0.1

A SyncTogether nevéből adódóan nem túl meglepő módon egy szinkronizációs program. Egyének és csoportok egyaránt hasznát vehetik kapcsolati-, naptár-, könyvjelző- és más fontos adatok szinkronizációja esetén. Használatához legalább 10.4.8-as verziójú Mac OS X-re van szükség.

A SyncTogether tökéletes választás lehet azon egyéni felhasználóknak akik 2 vagy több Macintosh számítógépet használnak (pl. egy laptop és egy desktop pc). Könnyedén naprakészen tarthatják a contact (Address Book), naptári (ICal), könyvjelző adataikat (Safari), Apple Mail-el kapcsolatos beállításokat és még sokminden mást. Beállítható automatikus futásra, vagy kattintásra működésre. Könnyű beállítani és használni helyi hálózatokban, mivel Bonjourt használ más Mac-ek felderítésére, ami ugyancsak növeli a flexibilitást. Ami újabb pirospont mellette, az az, hogy használatához nem kell .mac előfizetés valamint biztonságos adatátvitelt használ, megóvva ezzel személyes adatainkat.

shot_st_main.jpg

Családi használat esetén mókás dolgokat tudunk megvalósítani a programmal. Megoszthatóvá válnak egyéni iCal naptár-bejegyzéseink, sőt a különböző felhasználók hozzáadhatnak új bejegyzéseket, módosíthatják a meglévőket (pl. Anyu kitalálja, hogy szombaton nagybevásárlás lesz, Apu pedig máris kezdheti ehhez igazítani a programját /meg a pénztárcáját…/). Egy Mac-en lévő különböző accountok között is van lehetőség a bejegyzések összefésülésére.

A vállalati használat legnagyobb előnye, hogy olcsó. Egy licenc 3 account kezelését teszi lehetővé, egy kisebb csoport kezeléséhez tehát nincs szükség sok szerződés kötésére.

A program hasznos segítség lehet még a sokat utazók számára is, hiszen az adatok szinkronizációja mellett olyan apróságokra is figyel, hogy az események idejét az aktuális időzónához igazítsa.

A program elérhető és kipróbálható itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük