Spórolj környezetbarátan az Apple által

Azt magam is tudom, hogy nem a következő akció által fog mindenki Apple kereskedésekbe rohanni és vásárolni. Minden esetre az Apple előző évben elég nagy publicitással lett megtámadva, legalábbis a Greenpeace állítása szerint az almás cég hihetetlen mértékben fittyet hányt a környezet védelmére a gyártási folyamatai közben.

greener_apple

Ez ellen a cég azóta is látványosan egyre többet tesz, mint különböző publicitással, és különböző akciókkal. A mostani „A Greener Apple” (Egy zöldebb alma) elnevezésű akció keretein belül a vásárlókat ösztönzik a környezet védelmére.

A mostani akció által amennyiben megunt, elromlott iPod lejátszód beviszed egy Apple kereskedésbe, ott 10% kedvezménnyel vásárolhatsz újat. Ez egy elég szép kezdeményezés az almás cégtől, mivel az elvadult környezetvédőkön túl, az egyszerű embereket így lehet legjobban a veszélyes hulladékoknak számító termékek megsemmisítésének, és speciális kezelésének jelentőségére felhívni.

Az persze mellékes, hogy jól jellemzi országunk hivatalos képviseletét, hogy ez az akció természetesen csak tőlünk nyugatabbra lévő Európai országokban és természetesen a tengerentúlon vehető igénybe. Mivel sok társamhoz hasonlóan, én is már külföldön vásárolok csak Apple termékeket, ezért fontosnak tartom felhívni eme akció létezését.

Jó vásárlást.

Spórolj környezetbarátan az Apple által” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. sajnos a vásárlók többségénél ez még mindég nem szempont… sem az, hogy mennyit fogyazt a jó pénzért vásárolt „kütyü”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük