Solaris Ági búcsúztatása

Sok idő telt el a Solaris csapat életében. Anno adtam hírt az első nagy sikerű csapatépítésről, most viszont egy kicsit szomorúbb eseményről kell beszámolnom. Ugyanis a csoport kinevezett vezetője, Ági másik munkarendbe áll. Évek óta lelkiismeretesen segítette a munkánkat, és az ő jelleme is ugyan úgy része volt a csoportnak.

Bár minden búcsú kicsit szomorú, de mi azért amennyire lehetett ünnepelni és vigadni szerettünk volna. Ez szerintem teljes mértékben sikerült is.

A Csokonai étteremben foglaltunk egy asztalt, és természetesen minden Solaris adminisztrátor tiszteletét tette. Bár mint minden csoportban nálunk is voltak konfliktusok, és összetűzések, de jó volt látni együtt minket, hisz a széttolt munkarend, a készenlétek miatt erre nem sok lehetőség szokott leni.

Ági emlékül a mögöttünk álló időről kapott egy bögrét. A bögrére nem kevés erőfeszítés árán sikerült a bográcsozós egyik csoportképet rátetetni. Kicsit vicces, hogy azóta azért sokat változott a Solaris csoport személyileg, de úgy voltunk vele, nem feltétlenül az számít ki van rajta vagy ki nem, hanem az a pillanat.

A nagy evés ivás után gyakorlatilag zárásig duhajkodtunk. Utána a kemény mag gyakorlatilag Debrecent végigordítozva minden még nyitva tartó kocsmát meglátogatott.

Zárásként csak annyit, hogy sok sikert kívánunk Áginak a jövőben, és köszönjük a munkáját.

Az összes kép megtekinthető itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük