Salling Clicker távvezérlő szoftver

A Salling Software ma bejelentette a Windows és a Mac verzióit a Salling Clicker 3.0 szoftverének, amely egy jelentősen frissített változata a díjnyertes távirányító-applikációnak. A Salling Clicker segítségével népszerű applikációkat irányíthatunk mobiltelefonról vagy kéziszámítógépről, olyan felhasználói felületen keresztül, amely hordozható médialejátszókhoz hasonló.

A Salling Clicker segítségével a felhasználó Mac vagy Windows-alapú számítógépét képes vezérelni WiFi avagy Bluetooth hálózaton keresztül. Például lejátszhatunk/megállíthatunk DVD-t vagy zenét a Mac-en az iTunes-szel, miközben a film/album adatokat a Palm OS kézigépünkről olvashatjuk le. Az egér-üzemmódban az asztali gép egérmutatóját a stylus-szal, vagy a navigációs gombokkal vezérelhetjük.
A szoftver képes a lejátszási listák, zenei könyvtárak kezelésére, a bennük való keresésre is, de képes az album borítóját is megjeleníteni.

Az iPhoto integráció segítségével előnézetben megtekinthetjük pl. a projektoron megmutatni kívánt képeket. Ugyanezzel a technológiával PowerPoint prezentációk távvezérlése is lehetséges.

A Salling Clicker a fejlesztő cég weblapján keresztül vásárolható meg, 23.95 USD áron.

A hivatalos weboldal elérhető itt, egy itt pedig egy magyar leírás Macintosh alatti beüzemeléséről.

Salling Clicker távvezérlő szoftver” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük