Régi oldal életre keltése: Zioncity

Nagyon nagyon rég volt, amikor is a Matrix film hatására, elkezdtem olyan internetes közösségeket keresni, akiket szintén lenyűgözött a film. Ez indított el mindent, és talán visszagondolva mondhatom, hogy ez a kis apróság dobott arra a pályára, aminek köszönhetően végül is itt vagyok. A Matrix-os közösség a ZionCity nevet vette fel. Én pedig e közösséget táplálva rendre weboldalakat gyártottam.

Ahogy minden nagy birodalom, a mi kis közösségünk is feloszlott, és csendben a tagjai saját életüket kezdték élni.

Annyi év után, egy nosztalgia oldalként megpróbáltam újraéleszteni, az anno népszerű oldalakat. Sajnos a ZionCity.hu domain nincs a birtokomban, így a meglévő xorp.hu alá módosítottam az eléréseket.

Először is a legelső stabil oldal elérhető itt: http://zioncity.xorp.hu/old

Később a statikus oldalt egy nagy project keretében, és persze sok segítséggel lecseréltem dinamikus tartalomra. Szét lettek választva a az egyes filmhez kötődő dolgok, és természetesen minden oldal külön design-t kapott: http://zioncity.xorp.hu

Bár az oldalak ütöttnek, kopottnak tűnnek, a mostani szinthez képest, és sajnos nem minden régi funkciót sikerült teljesen visszaállítani, de én a mai napig büszke vagyok ezen munkákra. Akinek van kedve nézegesse őket bátran. Talán a ZionCity közössége nincs már, mégis a régi emlékek élnek mindenkiben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük