Xorp Blog Podcast

PithHelmet Safari 3

A következő bejegyzést Alucard által jöhetett létre. “Gondolom sokan vagyunk úgy (köztük én is) akik nem szeretik böngészés közben az oldalakon megjelenő idegesítő, és mellesleg legtöbbször felesleges reklámokat. (bannereket). Erre sokféle megoldás létezik de számomra a legkedvesebb, és egyben leghatékonyabb a Mike Solomon által fejlesztett PithHelmet névre hallgat, és mindössze 10$-ba kerül.”

pithhelmet

Sajnos a korábbi 2.6.7.-es verzió nem volt kompatibilis a Safari nemrégiben megjelent 3 verziójával, így hosszú hetek után felvettem a kapcsolatot a fejlesztővel aki elmondta hogy valószínűleg az új verzió már csak a végleges Safari 3 megjelenésekor lát napvilágot. Nem így lett! Tegnap megjelent a 2.7 ami már teljes mértékben kompatibilis a Safari jelen verziójával.

A programot letölthetitek innen

Categories: Apple, Informatika

Dashboard Widgetek a Desktopon » « TV mint Linux Szerver

4 Comments

  1. Egy ideje Omniwebet használok. Ebben is van reklámszűre, de nem a legjobb. Sokszor a nemreklámokat is kiszűri. Ilyen OpthHelmet féle dolog van OmniWebhez is?
    Viszont ennek a böngészőnek van egy nagyon nagy előnye is! Weboldalanként tudom állítani, hogy az adott oldal milyen böngészőnek ismerje fel az Omniwebet. Most a Xorpnál Netscape-re állítottam, kíváncsi vagyok működik-e.

  2. Működik! :-)
    Most állítottam Netscape 4,78-ra Macen. Ez a nagyon jó benne!

  3. :P Hat ez az allitgatas 1 olyan dolog ami nekem nem hianyzik! :P Latszon az ami vagyok :) De ha neked tetszik allitgasd :P

  4. de, hogy ez nem tegnapelőtt jelent meg az tuti, egyébként nagyon jó dolog

Leave a Reply

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggers like this: