MonaPhone 5.0

Egyszóval éljek, teljes grafikus megújuláson esett túl a program. Eddig is használható volt, de képi elemekben és főleg használhatóság terén eddig problémás volt. és csúnyácska. Jelentem viszont, hogy designerünk Wajk munkája nyomán új kinézetet kapott a program. Színes hátterek, betűk, és áttünések jellemzik most a programot. Így most már első pillantásra is megnyerővé vált. A program eddigi tudásán felül nem vesztett semmit szerencsére.

Mégis egy új dologról beszámolhatok méghozzá a chattel kapcsolatban. Az eddigi verzióknál kicsit nehézkes volt a chat. Amennyiben chatelni akartunk valakivel, akkor nyitott egy ablakot a másiknál. Ha az úriember bezárta azt, majd később ő nyitott egy újat velünk, az nálunk is új ablakba jelenik meg. Így fordulhat az elő, hogy egy emberrel több ablakon keresztül beszélgetünk. Nagyon zavaró.

Ezt kivédendő, az új tabos chatrendszerben ha valahol bezáródik az ablak (bezárják), akkor a másik oldalon is be fog záródni. Így elérve azt, hogy biztosan csak egy ablakban mehessen egy személlyel a kommunikáció.

monaphone5_2

A frissítést jelezni fogja a rendszer természetesen ha nem a legújabbat használnánk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük