Megjelent és a Skype magyar nyelvű oldaláról is letölthető a közkedvelt internettelefon-szoftver új, 1.4-es verziója. Az első 1.4 béta augusztusi megjelenése óta két új prémium szolgáltatást épített be a szoftverbe a Skype.

Hívásátirányítás, fizetős csengőhangok

A szoftver új verziója már hívásátirányításra is képes: amennyiben nem vagyunk elérhetőek, a Skype akár három telefonszámra is képes egyidőben továbbítani a hívást az egyenlegünk terhére. Ennek köszönhetően akár több helyen, vezetékes és mobilszámon is kicsöröghet a hívás, garantálva, hogy utolérnek minket. Sőt, a szoftver egy másik Skype azonosítóra is képes átirányítani a hívást, s ezért az átirányításért még csak fizetni sem kell.

Skype Pref

A Skype új verzióját a Skype speciális weboldalán keresztül fizetős, megvásárolható képekkel, hangokkal, csengőhangokkal is testre szabhatjuk. A saját állományok használata természetesen továbbra is rendelkezésre áll. Az új verzióba egyszerűen átemelhetők az Outlook névjegyalbumának adatai, az Internet Explorerben előcsalható toolbar segítségével pedig csupán pár kattintással hívhatjuk partnereinket.

A Skype internettelefon szoftver felhasználói bázisa naponta több mint 170 ezer új regisztrálttal nő, jelenleg már több mint 56 millió felhasználóval rendelkezik. A skype hivatalos oldala elerheto itt.