Manchester United-ot sorsolták nekünk

Így jelentette be a dvsc.hu:

„Világhírű angol csapattal kell megküzdenie a Lokinak, amennyiben továbbjut a Hajduk ellen. Ismét belehúzott a Loki, ugyanis a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének sorsolásán az angol Manchester United együttesével kell megküzdeni. Persze ehhez előbb sikerrel kell venni szerdán a spliti mérkőzést. Az első találkozóra az angol városban kerül sor augusztus 9-én vagy 10-én, a visszavágót augusztus 23-24-én rendezik. Részletek később.”


Manchester United hivatalos oldalán a követkeő olvasható:

„Debreceni are the Hungarian champions and they currently lead Hajduk Split 3-0 after the first leg of their second round qualifier. The pair will resolve the tie next week, on Wednesday 3 August.
Hajduk Split are top of their domestic league after one game, but with a 3-0 deficit in their Champions League tie, it would take an impressive turnaround for the Croatians to be United’s opponents at Old Trafford in just under two weeks’ time.”

Nekem ebből az jön le, hogy ők azért csak a horvátokkal szeretnének játszani, bár nem látnak ők se sok reményt rá. Hát ez van Erre mivel mi már előrre iszunk a medve bőrére (csak nehogy koppanjunk), Sobee barátunkal már intézkedünk, és felhívtam Ildikót, hogy kettőnkel mindenképp számoljon! Még semmit se lehet semmiről tudni. De én már szinte szárnyalok. Elhatároztam ha Manchesterben Az Old Trafford stadionba fogok ülni, akkor bármi is legyen ott, egy Manchesteri sállal térek haza. :) Hajrá LOKI!!!!

Manchester United-ot sorsolták nekünk” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Eh, sajnos én tv-ben sem fogom látni, ha 9-én lesz:( (franc se hitte volna a nyaralás időpontjának kiválasztásakor, hogy abba az 1 7be 2 BL selejezető lesz belezsúfolva:( )
    Úgyhogy tessék majd szurkolni helyettem is:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük