Kisebb javítások az új rendszeren

Első körben had kezdjem azzal, hogy itt a nagy újításban azért akadtak még kisebb hibák. Mivel elég sokan nézegetnek, ezek gyorsan kiderültek, és általam ki is javítódtak. A felső menüsorból Galéria menüre kattintva betöltődött az oldal, ám nem volt teljes kitöltés az első oldalon. Ez meg lett oldva, most már teljes szélességében jelennek meg az albumok a lehetőségükre álló helyen. Másik feltűnő probléma a galéria oldalán található betűk mérete. Ezt is javítottam, remélem mindenki számára olvasható méretű mostmár. Harmad sorban pedig a galéria oldalaira mutató régi linkek, amik ilyen alakban pl.: http://blog.xorp.hu/gallery/nggallery/sajat voltak eddig a belinkelve, azokra kattintva egy darabig csak fehér üres semmi jött be.

Most már ez is a blogos galéria oldalra ugrik. Egyetlen megoldatlan gond maradt. Ez a avatar választó link megjelenítése. Sajnos a comvatar és ajax-comment plugin összeakad, és ennek eredménye ez. Bízom benne a pluginok újabb verzióival nem lesz majd gond. Addig is köszönöm a pozitív visszajelzéseket. Jó blogolást.

Kisebb javítások az új rendszeren” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Nekem tetszenek az újítások, egyedül a főhasáb (ahol a post olvasható) tűnik aránytalanul szélesnek. Néha a sorok között teljesen elveszek. Esetleg nagyobb betűméret segíthetne. De ez csak az én véleményem, nem kell megfogadni. Tudom mennyi munka van benne, nehogy félreértsél!!

  2. Kossz a tippet, es egyaltalan nem mondtal hulyeseget, de meg elvezem ezt a mostani helyzetet, viszont merlegelem a javaslatod es ki fogom probalni hogy fest. Koss a dicsero szavakat! :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük