Két góllal alázta a Bajnokcsapat a Listavezetőt

Úgy indultunk el, a Fehérvár elleni mérkőzésre, hogy Sobeeék pécsi rokona is velünk tartott, és persze ez egyet jelentett az ivással. :) Dél körüli meccsen se voltam még nagyon, de mindent el kell kezdeni valamikor. Ennek a meccsnek szimbólikus, de fontos tétje volt (Sobeejék 40eHuF-os TippMix fogadásáról nem is beszélve), hisz a listavezető Fehérvár látogatott el a debreceni Oláh Gábor úti stadionba, és egy győzelemmel az első helyre törés volt a tét.

Kicsit foghíjasan, de megteltek a lelátók, és elkezdődött a mérkőzés, szurkolással körítve. Jól kezdtünk, elejétől fogva letámadtuk őket. Főleg középpáján sok labdát szerzett nekünk Sándor Tamás. Egy szerencsés, de nagyon is megérdemelt akcióból sikerült Brnovicsnak gólt szereznie. Ezek után is szörnyen játszott az ellenfél. Eladták a labadákat, a kapus folyton elcseszte a kirúgásokat…. Na mind1. A második gólunk egy nagyon szerencsés messziről meglőtt Halmosi lövésből sikeredett. A fehérvárnál játszó hazai körben nem tetszést kiváltó Farkas Balázs elintézte magának, hogy ne kelljen a meccset végigjátszania, így 10 emberre fogyott a fehérváriak gárdája. A csatársorunk lecserélésével se nagyon jutottunk többre, de még a végén sikerült egy tizenegyest kiharcolni, amit Éger Laci szépen mellégurított. Ahhh… Na mind1. Kint volt megint a jogász társaságból ismert Niki. Csuti megint fotózott, tiszta feketében, nem tudom hogy bírta, de nekem melegem lett volna. :) Mi pedig valahogy hazakeveredtünk. Sobee apukájának igaza lett, novemberre elől a LOKI! HAJRÁ!

Két góllal alázta a Bajnokcsapat a Listavezetőt” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Csak hogy ne menjünk nagyon vissza az időben Kiss Zoli ebben a bajnokságban 8 meccset játszott végig és kettőn csere volt (hálistennek 2-n nem játszott –> nyertünk), tehát ennyi idő alatt 2 gólt szerzett… Ez mindent elárul a teljesítményéről (tegyük hozzá hogy a meccsek felén CSATÁRT játszott)

  2. Ja és mivel 10 meccsen rugott két golt, megprobálkozhatnánk azzal hogy 5 meccsenként kapna egy félidőnyi bizonyitási lehetőséget, hátha él vele, és ennyi.

  3. Nem akartam leallni errol veszekedni, foleg nem ilyen hangnemben… De kb Sobee fele velemeny lefedi a felG szektor velemenyet is. Szoval No comment…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük