Jubilleumi 1000. Bejegyzés a Xorp Blogon

Ezt is megéltem. Nem gondoltam volna. 1000. bejegyzés. Az első ötszáz még gyorsan elrepült, de ezer már történelminek számít lassan… Ez körülbelül másfél bejegyzést jelent átlagosan egy napra, és szerintem én nem szoktam rövid, pár soros bejegyzéseket írni. A blog kezdete óta rengeteg változás, ment végbe mind külsőleg mint tartalmilag. Amire büszke vagyok, hogy hanyatlási (sötét közép) korszakok nem voltak még a blog életében. Kopp Kopp. A tartalmat mindig próbáltam színesíteni, hogy minél több embernek kínálhassak fontos és érdekes írást. Az új módi a média tartalmakkal bíró pod(net)cast se maradhat ki a blog repertoárjából. Ezzel sikerült nagyon sok érdeklődő figyelmét felkelteni.

Ezer bejegyzés alatt az oldal nagyon sok helyre kikerült, más internetes oldalakon mint ajánlás, vagy épp fórumokon, mint magyarázó link. Ezer post után elmondhatom, hogy a blogról egy helyi rádióban is szót adtak, és a Mac-esek híres Podcast rádiójában az Almalap Podcastján is.

Ezer iromány után vagyok, és azt kell, hogy mondjam több tucat ember keresett meg online, és hozzászólás formájában problémázva, buzdítással és kritikával. Sok barátság született és titokban remélem a blog talán sok most tevékenyen és kreatívan alkotó más bloggerek, fejlesztőnek adhatott ösztönzést.

Sajnos azt a rengeteg eseményt és gondolatot nem tudom lejegyezni ami e ezer lejegyzés óta ért, így utólag csak a publikusan is megtekinthető statisztikákból szemezek:

1,000 Posts Were Posted.
1,263 Comments Were Posted.

E szerint átlagosan 1,2 hozzászólás érkezik minden bejegyzéshez, tehát egynél több ez számomra hatalmas elismerés!

252 Different Nicks Were Represented In The Comments. Tehát egy névvel (sajnos van hogy pár karakter miatt valaki akár 2,3 névvel is hozzászól a bloghoz, de maradjunk a tényeknél) átlagosan 5 alkalommal szól hozzá valaki.

Az első tíz legtöbbet hozzászóló most:

Comment Members

MiszterX (432)
egyember (100)
ZeroXX (54)
CDColt (30)
erdeklodo (26)
ToNyOmAn (24)
atkusz (24)
heidrich (19)
ub3r (17)
Sob (15)

A legtöbbet hozzászólt tíz bejegyzés:

Tomato Firmware: A mindent tudó router – 109 comments
iMac G4 700Mhz Memory, Hdd, Optical drive upgrade – 32 comments
Meghalt Busznyák Tamás ( ToNyOmAn ) – Élt 21 évet – 31 comments
Új Internet Szolgáltatóm: DMCC – 27 comments
Magyarországról hogyan regisztrálhatok iTunes Music Store-ba? – 26 comments
Pc Mac OS X Telepítési tapasztalatok és tutoriál – 24 comments
iPod ráncfelvarrások és iTunes újdonságok Párizsból – 19 comments
Csomagküldő cégek és tapasztalataim – 19 comments
UPC: A korlátlan korlátos internet – 16 comments
Új Szavazás: Használsz-e RSS olvasót? – 15 comments

E adatok a blog nyilvános statisztikáiból valóak ami elérhető a főoldal jobboldali menüsorában, vagy katt ide. Ezek mellett a blogot látogatók hovatartozásai is meglepő, aki erre kíváncsi katt ide.

Jubilleumi 1000. Bejegyzés a Xorp Blogon” bejegyzéshez 7 hozzászólás

  1. Grat és kíváncsi vagyok a további ezrekre is! Ebből a blogból számomra csak hasznos információt és tippet sikerült megtudnom ezért bekerült a kedvenc blogjaim közé! Szóval elismerésem!

  2. Koszi sracok! Sok tervem van ami remelem nektek is hamarosan sokat jelent majd. Es persze allando projekt minel tobb emberrel megkedveltetni az irasokat, es minel tobbet hozzaszolasokra birni! :D

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük