Josee 28. Szülinapja

Eljött ez is. Nem mondhatnám, hogy nagy előkészületekkel fogtunk neki ennek a pénteki bulinak, de vártuk azért. A kezdet minden esetre nem volt túl rózsás. A szerdai lerészegedés után a csütörtök nem nagyon volt számomra elég ahhoz, hogy egy átdolgozott nap után újra buliba vessem magam. Persze az ajándékkal se álltunk túl jól. Pénteken az utolsó pillanatban derült az is ki, hogy nem jön össze a közös komolyabb ajándék, így mindenki találjon ki valamit gyorsan. Editet állítottam rá a témára, aki a mi részünkről egy vodkával, és egy édességgel színesítette az ajándékkupacot. A társaságnak a Pompeji, jól bevált helyet választotta ki Jos, ahová nyolc órától folyamatosan szivárogtak az emberek. Az asztalokat T alakban húzták össze nekünk. Így a nagy társaság együtt tudott lenni, bár igazából nem sokat ücsörögtünk…

Mindenki átadta a kis zacskóit, amik az ajándékokat, főleg alkoholokat rejtettek. Ezek után kezdetét vették a tósztok, és az ivászatok. Sok-sok alkoholt kimértek nekünk ott lent. Hamar klikkesedések jöttek létre, és társaságok alakultak ki. Én most nem mennék bele kik voltak ott, de szerintem ha azt mondom, hogy a Sobee féle baráti társaság, és a Josee féle Beks-es társaság, akkor a lényeget elmondtam. A nagy beszélgetések és ivászatok után, mint várható volt, jött a zene és a tánc. A lányok nem bírtak magukkal, és mint rendesen a gátlásokat levetkőzve az asztalon táncoltak.

A bulin, ami szerintem fergetegesen sikeredett, még egy kirívó dolog történt. Történetesen, hogy a lányokat elkapta a pózolhatnék. Így sorra készültek a kihívóbbnál kihívóbb képek. Egyre őrültebb helyzetek kerekedtek ki. Szerencsére partnerre leltek a főnök személyében a hülyeségekben, aki köpenyt adott rájuk, és fel is szolgálhattak. :) Mindent megörökítettem amit tudtam, de ezen a hangulatos helyen elég kevés fény volt így ne várjatok sokat.

Aki nem bírta vagy nem akarta hajnalba folyóilag folytatni a bulizást, az éjfél körül elpárolgott. A kemény mag pedig a Retro klubban táncikálta ki magából a megmaradt energiát. Mindenki nagyon jól érezte magát, ennyi vendéggel pedig nem könnyű bánni, tehát minden elismerésem. Köszönünk szépen mindent Josee, és BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! A bulin készült képek megtekinthetőek itt.

Categories: Általános, Debrecen

13 Comments

 1. Köszönöm szépen mindenkinek, hogy eljött és remélem jól érezte magát mindenki!
  Bízom benne, hogy 1 év múlva hasonlóképpen ünnepelhetünk! :-))

  Josee

 2. termeszetesen… en ottleszek ha meg leszek meg hivva :))

 3. Isten éltessen! (bár nem tudom, hogy ki vagy, de mindig jó ha az embernek szuletesnapja van) :P

 4. Ha nem lettem volna lusta, es a kepeket kommentalom, akkor tudnad hogy melyik srac az :))

 5. ok, detektiv őseimnek koszonhetoen, furfangos keresztkerdesekkel kideritettem, h vajon melyik lehet a képeken Josee. Grat még 1x.
  azt is lattam ám h Sobee ismét 2 nővel flangál… (:
  hehe.
  Neki is grat! :D

 6. Hat Sobee mar csak ilyen, de az egyik a ketto kozul a huga.
  Azt nem arulom el, hogy melyik :p

 7. na tessek. akkor sobee tol levonok egy pontot…
  de, itt abba is hagyom az off olast, mert ez mégis csak Josee szulinapos topicja… (:

 8. Azért annak az egy pontnak is örülök, köszi egyember :P

 9. jah es szeretem a karakterkeszletedet miszterx :)

  Szoval az elozo hozzaszolasom javitva:

  Azert annak az egy pontnak is orulok, koszi egyember :P

 10. en ám látom amit beirtal elsőre is sobee, szoval miszterx tol is levonok egy pontot… :D
  (:

 11. Nagyon sok pontotok lehet ha ennyi mindent le lehet vonni :p

 12. á, van egy csomo, de ha igy haladtok nem marad semennyi sem. szoval jo lesz ha vigyaztok ezentul… (:

 13. Juhee. Regi topic. :P

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggers like this: