Jól dolgoztál? Kapsz egy iPodot!

Mai munkanapomon történt egy különleges dolog. Mint nem titok a SEI Europe-nál a BMW Desken dolgozom. Amúgy se keres olyan rosszul az ember ott, de most egy különleges dolog is történt amiről írnék pár szót. Öt órára különleges csapat meeting volt összehívva. Az épület egyik nagyfőnöke Clarence Smms (kis fekete ember) kért szót. Mivel neki az anyanyelve az angol, így többi kollégától eltérően elég gyorsan és artikulálatlanul beszél, de látványos volt a mondanivalója, és a lényeget sikerült megértenem.

Először is megköszönte mindenkinek a munkáját. Dicsérte a desket, a munkamorált, és külön szeretett volna kiemelni pozíciónként két-két embert. Neveket nem szeretnék itt írni, bár lehet megérdemelnék, mert tapasztalatom szerint is sokat, segítőkészen és elkötelezetten (ha nem is mindig jó kedvel) dolgoztak.

A Boss azon túl, hogy kiemelte őket, amit a jelenlévő 10-15 ember megtapsolt, külön ajándékkal lepte meg ezeket az embereket. Persze hallottam elvétve ilyen kezdeményezést már máshol is, hogy maximum 10eHuF értékben valami hitványságot vesznek az embernek, mondván nesze neked. Jelentem itt az első kiemelt egy fehér 30 GB-os iPodot, a második pedig egy szürke iPod Nano-t kapott. Gondolom ezek kiskereskedelmi értékét nem kell külön bemutatnom.

ipods

Jó, persze többnyire ezek az emberek a fizetésükből egy fél tucatot is vehetnek, de itt nem is az számít. Elismerik az ember munkáját és külön kiemelten díjazzák is. Amire pedig egyik kollégám hívta fel a figyelmem, hogy az oktatásba 5 darab tollért is 7 helyen kell megalázóan aláírni a megfelelő íveket. Itt pedig a főnök a kezedbe nyomott egy nagyobb értékű ajándékot, mondván „Figyelj öreg, fogadd el, jól dolgoztál, megérdemled!” Se nem adóbevallási tétel, se nem követi fárasztó átvételi hercehurca…

Őszintén tetszett ez a kezdeményezés, és remélem egyszer én is részesülhetek benne… :)

Jól dolgoztál? Kapsz egy iPodot!” bejegyzéshez 7 hozzászólás

  1. Amier teged francianak! :D Te egy francia szolgaltato ipjet hasznalod en egy romanet! :D Csak te Parizsba en Debrecenben! :D

  2. HEH

    Boldog emberek- IPOD mert jól dolgotzál! :)
    Kicsit irígyellek- multinál dolgozom BP-en, nó elismerés, nó jutalom,
    húzhatod az igát (mondjuk a fizetés legalább nem rossz) aztán kész.

    Az oldalad viszont tetszik (king, esetleg kőnig, izlés szerint).

    PZS

  3. Hat ez nem igazan multi sot. Elvileg elitnek szamit. Kiemelt ugyfeleknek nyujtunk supportot. En a BMW-nek, de mas csoportok mas hires vallalatoknak. Fontos gyorsan jol cselekedjunk. Amerikai filozofiat kovetnek, megvalogatjak kit vesznek fel de aztan azt a vegletekig osztonoznek a jo munkara. Ez is 1 ilyen. A mi Deskunkon a bmwnel 20nal kevesebben dolgozunk. Mondjuk maganal a cegnel tobb szazan, de azert megse az a multi fele :P Kitartast neked… Es udv a blogon! :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük