Jöhet a Manchester mi vonattal megyünk!

A következőket lehetett olvasni a dvsc.hu-n:

A Loki Szurkolók Egyesülete és a MÁV Rt. chartervonatot indít az augusztus 24-én, 20.30-kor kezdődő DVSC-AVE Ásványvíz – Manchester United BL-selejtező visszavágóra. Jelentkezni lehet augusztus 16-án, kedden 12 órától a Kövér Egér Kávézóban (Péterfia u. 46., tel.: (52) 412-902).
A vonat Debrecenből indul augusztus 24-én, 15 óra 30 perckor, érkezik Budapest Keleti pályaudvarra 18 órakor. Visszaút: augusztus 24-én, 23 óra 30 perckor.


Amint azt Dory megtudta a vonat ára annyi lesz mintha simán mávval utaznánk, így a return-diákjegy 1500HuF-ba fog kerülni. Mi öten biztos ezzel fogunk menni. Jókis LOKIvonat. :) Hehe… Elv sehol se fog megállni és a Keleti pályaudvarra fog a vonat érkezni 6 órakkor. Sajnos még mindíg neheztelek a clubra, hogy ez a meccs nem itthol kerül megrendezésre, de sajnos fontosabb volt, hogy ne 10.000 jegy árát kapják meg hanem 50.000ért… HAJRÁÁ LOKI!

Jöhet a Manchester mi vonattal megyünk!” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Nem azért van a meccs a Pukásban, hogy nagyobb legyen a bevétel, hanem mert az UEFA ellenőrök nem engedték, hogy itt legyen, pedig mindenképp szerette volna a vezetőség is itt tartani a meccset. Tessék olvasni dvsc.hu-t:)

  2. Haaattt! Lehet hogy vannak olyanok is a vezetosegbol akik, nem a penzt nezik. De en biztos vagyok benne, hogy Szimaek se eroltettek azert annyira, igy anyagilag jobban jonnek ki. ennyi. Mar 10 ezer jegy az elso 3 nap elkellt onnan csak plusz profitjuk van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük