iTuneSEnabler: iTunes zenék Sony Ericsson telefonokra

Az iPodok használhatóságának egyik oka az iTunes zene és médiakezelő softwarevel való kiváló együttműködése és szinkronizációja. Aki Mac-et használ az gyorsan átáll a filekezelésről a programok általi kategorizálásra. Erre jó példa az iTunes, iPhoto. Persze ha valaki nem Apple termékkel akarja e programokat használni az már komoly fennakadást jelent. Visszaevezve a zenei témára az iTunes alapból csak iPodokkal tud szinkronizálni. Viszont nagyon sokan hallgatnak zenét telefonról. Így most egy olyan iTunesból szinkronizáló programot akarok bemutatni, ami Sony Ericsson Walkman mobilokkal használható.

A Sony Ericsson Walkman mobilokkal használható program egy ízig vérig Mac-es applikáció. Ahogy iTunesban itt is az összes playlistet és zenét, a kiválasztott zenéket, vagy a kiválasztott playlisteket tudjuk áttölteni mobilunkra. Az egyes kiválasztott zenék típusát és minőségét is megadhatjuk a másoláshoz.

iTuneSEnabler

Természetesen megadhatjuk, hogy hova, és milyen könyvtárstruktúra szerint akarjuk a szinkronizációt végrehajtani. A program nem ér fel egy iPoddal, viszont valamelyest csak könnyít a zenék átláthatóságán, és szinkronizációján.

A stuff sajnos fizetős, de erős korlátozásokkal a demót is lehet használni. Akinek megtetszett az többet a hivatalos oldalon, itt, olvashat.

iTuneSEnabler: iTunes zenék Sony Ericsson telefonokra” bejegyzéshez 7 hozzászólás

  1. Szerintem a tojásból lett az első tyúk, és nem fordítva. iPodot nem azért vettek az emberek, mert iTunes-szal milyen jól szinkronizál, hanem azért, mert szép és jó volt, hordozható, merevlemezes, ami akkoriban nagy szó volt, és a hangminősége kíváló volt.

  2. En nem feltetlenul ertek veled egyet. Szerintem igenis az iTunes szinkronizacio (kesobb az itmsel meginkabb) nagyon is nagy csabito ero volt, es a felhasznalo elmeny fokozoja. Nem kellett direktbe fileket masolni, nezni tele van e mar, mennyi hely van. Ahogy irtam az EGYIK oka szerintem a iTunes volt, termeszetesen az iPod kezelhetosege formaja, es premium kategorias tudasa is legalabb ilyen fontos dolog. :)

  3. de így meg tartalmilag hülyeség :D
    Az elterjedés az eredménye annak, hogy … Olyan nincs hogy egyik elterjedés :P
    Ha javítottad, törölheted a hülye hozzászólásokat ^^

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük