iPhone: Kávé rendelés a Starbucksban

Vannak dolgok amikkel nap mint nap azonosul az ember, és csak a fejét fogja, hogy ilyen dolgok még megtörténhetnek a huszonegyedik században. E sok negatív benyomás mellett pedig néha ránk köszön a futurisztikus jövő…

starbucksiphone

Az túlzás, hogy hamarosan, inkább várhatóan egyszer, az Apple-Starbucks együttműködésnek köszönhetően majd nekünk is lehetőségünk nyílik idehaza ingyenes WiFi hozzáférésen keresztül túlárazott kávét rendelni iPhone-unk segítségével a Starbucks kávéházakban.

Ez ugyanis tőlünk nyugatabbra már egy elérhető szolgáltatás, mellyel egyrészt szeretnék ösztönözni a Starbuck-ba járó sznobok számát :) Másrészt viszont az iPhone-t szeretnék még jobban promótálni. Azért valljuk be nem is rossz ösztönzés.

Ez nem más, mint a nemkívánatos emberi interakciók teljes mellőzése, hiszen az ember, a teremtés óta, képes elrontani bármit. Ezt kiküszöbölve közvetlen az iPhone-ról, vagy az iPod Touch modellünkről rendelhetünk a különleges Starbucks program közbenjárásával frissítőt. Egyszerűen kiválaszthatjuk, hogy mit szeretnénk inni, presszókávét, extrém teacchino-t, vagy bármi mást, amit felkínál a készülék. Azt is megszabhatjuk, hogy mennyi és milyen tejjel készüljön, vagy hogy legyen-e rajta tejszínhab.

Az Apple-nak köszönhetően, végre valóra vált az a rég óta dédelgetett álmunk, melyben mobiltelefonunkkal rendeljük a feketénket.

iPhone: Kávé rendelés a Starbucksban” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Nem tudom mire gondolsz amiota 3g nelkul megjelent az elso iphone pletykaljak hogy “hamarosan” jon a 3g-s. Persze azota egyre tobb jel mutat arra hogy tortenik vmi hamarosan… De azon tul, hogy Steve Jobs mondta hogy 2008ban lesz 3G-s iPhone semmi konkret es megerositett hir nincs. :)

    Ergo nemtudom mirol kene irni! :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük