iPhone iSync: a WiFi szinkronizálás kezdete

Az iPhone iSync egy nagyon ígéretes, sok lehetőséget rejtő applikáció. Egy mappa szinkronizációs rsync alapú GUI újításról van szó, amely WiFin keresztül működik. Ez annyit jelent, hogy a Maced mappáit felszinkronizálhatod iPhonodra/iPodod Touchodra egy wireless hálózaton keresztül. A jövőben ez egy olyan lehetőséget tár elénk, hogy iTunesokat WiFi-n keresztül frissítsünk… sajnos azért, ez az idő még nem érkezett el

iphonewifi

A szerző állítja, hogy: „elérte az áttörést, ami lehetővé tette, hogy egy iPod Touch-t egy régebbi verziójú iTunes-zal szikronizálhassunk” és hogy most azon dolgozik, hogy az iTunes 7.5 támogatását megszerezze, bár még van némi akadály. Tervei nem kevesebbek, mint zenét, képeket, kontaktokat és könyvjelzőket szinkronizálni WiFin keresztül.

Természetesen mindehhez szükséged lesz egy függetlenített iPhone-ra. Ha van némi tapasztalatod a “shell script-ekkel, ssh és legfőképpen iTunes könyvtár hozzáférésekkel,” Francisois (az innováló) segítséget keres. Az iPhone iSync szabadon letölthető a Google oldalakról, innen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük