Xorp Blog Podcast

Ildike névnapi bulija vetkőzéssel

Nagy bulinak ígérkezett. Már régóta téma volt a készülődés baráti társaságban. Ildike nagyon nagyot akart bulizni, és rengeteg embert akart az alkalomból maga köré gyűjteni. Ez szerintem sikerült is neki. Na, de ne vágjunk bele a közepébe. Nyolc órára kellett menni az Óbester Pubba. Edittel ketten érkeztünk meg legelőször. Még az ünnepelt se volt ott. Nyolc óra után viszont megjöttek a lányok, (a fiúk Josee-nál iszogattak még), és kezdődött az iszogatás. Beszélgettünk, beszélgettünk és eközben telt az idő. A hely is kezdett megtelni, és egyre több szülinapi vendég is érkezett meg.

Nem akarok névsort tartani, de család, barátok, barátnők, ismerősök, beksesek, mind mind eljöttek köszönteni Ildikét! A hangulat fokozódott, a zene és a fények is előálltak. A fiúk csocsóztak rendületlenül és ment a ki-kit győz le harci szellem. Egy óra fele érkezett egy “különleges” meglepetés egy chippandale személyében. A srác a színpadnak nevezett kis emelvényen öltözött és táncolt Ildivel. A lányok elmondása szerint se volt egy túl megnyerő srác, de nekem nem feladatom megítélni, nem is nagyon néztem.

A buli körülbelül hajnal négyig tartott. A lányok és Sobee még a Bázisba is átnéztek, annyira pörögtek. Összességében elmondható, hogy ez a névnap már-már egy szülinapi hangulatot idézett. Magam többször “Boldog szülinapot” is kívántam. :) Az erősen cenzúrázott (értsd 153 képből 80) megtekinthető a galériában itt. Ha az összes képet szeretnéd letölteni egyszerre olvasd el ezt.

Boldog névnapot Ildike, köszönjük hogy ott lehettünk!

Categories: Általános, Debrecen

Mactracker: Mac gépek adatbázisának elérése offline módon » « Albán vírus

1 Comment

  1. Én is köszönök mindenkinek mindent :)

Leave a Reply

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggers like this: