iGo, az igazi Mac asztal

Mi is az az iGo? A nevéből először egy Mac OS es programra lehetne következtetni, a tipikus kis „i” betűből a név elején. Minden esetre, ez nem egy program, hanem egy eszköz. Méghozzá a iMac gépek tárolására használatos. Régebbi bóogatós G4-ek, és újabb G5-ösökhöz egyaránt. Tudom, mindenki látott már ilyen olyan flancos fa/fém/műanyag asztalokat, amiket a legkülönfélébb számítógépekhez csináltak, és a szobánk gyöngyszemének szántak. Az iGo viszont mindenképp magával ragadó. :) Tipikus Mac-es style. Egyszerű, szép.

Első látásra olyan mintha a számítógépünk lábakat növesztve, egy robottá alakult volna át. Muris. :) Én saját magam, az álló változatban több fantáziát látok. Egy olyan Mac boltba szívesen bemennék, ahol ilyen iGo-n lévő terminál jellegű gépekhez odalépve tudnám mondjuk a leveleimet megnézni, vagy netezni, olyan felindultságból, hogy teszteljem a mac gépeket.

igog5_small.jpg igog5_standing.jpg

A gépetartók ára viszonylag borsos: Az ülő változat 333 USD be kerül ami átszámítva 67,770 Huf; az álló változat ennél is drágább 490 USD átszámítva 99,745 HuF. Persze aki Apple termékekkel fogalalkozik az jól tudja, hogy sose az alacsony árak jellemezték a Macintosh és hozzá tartozó egyedi termékeket. Mindazon által szerintem aranyos. :)
Az iGo weboldala: http://www.raindesigninc.com/igo.html

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük