I+ – 2004. március 27.

Ez az adás is Dawe vezetésével indul. Mac-es oldalon Shooby és Handrás most már újra egy asztalnál. PC-s oldalon Orsi és Vendi. A mostani témák: Microsoft büntetése, Bios, OpenFirmware bemutatása, Intel és PPC processzorok, hdd bővítés, Vezérlőpult – System Preferences, programok hozzáadása eltávolítása, desktop felépítése, dock, expose, sharing, security, Software Update, bluetooth szinkronizáció, Mail-Address Book integráció, fényképezőről képek importálása, iPhoto bemutatása, Fast User Switch, registry.

Update: a file először rosszul volt feltéve, sajnos csak 12 percesnek írta magát, javítottam, most már a teljes adás elérhető, letölthető.

Play

I+ – 2004. március 27.” bejegyzéshez 11 hozzászólás

  1. Lehet hogy én vagyok megint a figyelmetlen de ez miért ilyen rövid? Csak érdeklődöm hogy megvan e a teljes adás és csak valamilyen malőr történt?!

  2. mikor lesznek fent újabb részek? remélem a nyégy napos ünnepen lesz mit néznem! ugye? :DD

  3. Nyugalom nyugalom nyugalom! :) Mar elore dolgoztam, es megcsinaltam az egesz heti musort. Tehat minden nap csak egyet kell kattintanom, es elerheto lesz az aznapi adas. Ez azert is jo, mert csutortoktol vasarnapig epitkezesen fogok dolgozni. Igy nem nagyon lesz idom ilyenekkel vacakolni. Mint irtam, minden hetkoznap kozze teszek 1 reszt, tartom is magam ehhez. Ma delutan, mielott megyek a radioba felteszem a mai reszt! kitartas!! :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük