Hétfőtől nő az ADSL sávszélesség

A napokban megkezdődnek az ADSL hozzáférés átállításának munkálatai a Magyar Telekom területén. A sávszélesség-növelés díjmentes, és a technikai adottságoktól függően szinte a teljes előfizetői tábort érinti: változatlan áron lényegesen nagyobb sávszélességet kapnak.

Az átalakítási folyamat eredményeképpen így a jelenleg 512 kbps sávszélességű szolgáltatás maximális letöltési sebessége akár az 1 Mbps-ot is elérheti. A mostani 1 Mbps letöltési sávszélességű csomaggal akár 4 Mbps sebességgel, a jelenlegi 2 Mbps és 3 Mbps sávszelességű csomagokkal pedig akár 8 Mbps sebességgel is lehet internetezni. Ehhez hasonlóan a korábban 6 Mbps, 12 Mbps és 18 Mbps sávszélességű csomagok előfizetői akár 18 Mbps sebességű letöltést is igénybe vehetnek a műszaki adottságoktól függően.

Az átalakítási munkálatok január 15-étől folyamatosan zajlanak, ami az előfizetőknél néhány perces leállást okozhat. A sávszélesség emelése várhatóan február 28-ig befejeződik. A Magyar Telekom és a T-Online Magyarország természetesen mindent elkövet, hogy a felhasználóknak a lehető legkisebb kényelmetlenséggel járjon a sávszélesség-bővítés.

Ha valaki már érzéleli a gyorsulást, az szóljon :)

Hétfőtől nő az ADSL sávszélesség” bejegyzéshez 11 hozzászólás

  1. Hogy ott dögölnének meg ahol vannak… Most beszéltem velük és a Kábelnetre nem adnak sávszélesség növelést. Így azonos áron feleakkora sebességgel netezhetek. Brávó. Welcome to Hungary.

  2. Akkor azt kell hogy mondjam, te basztad el hogy eladtad a „lelked”, internet lehetoseged. :) Vallald kovetkezmenyeit. :) Vagy sman koltozz :p

    Es lehet bizony nagyobb winyokat szerezni, vagy tobb dvd-t :D

  3. hali.
    Én annyit tennék hozzá,hogy itt Marbellában nekem eddig kb: 1megabit/sec-em volt. Ma nezegetem az internetfrog.com -on… kb: 3.2megabit/sec. Ja.És itt nincs szerződés ! A telefon számlába van beágyazva. ( 12euro/hó max. ) De ha nagyon fontos lenne nekem a sebesség akkor vehetnék 24euro/hó 8megabit/sec -et.”szerződés nélkül”
    Tetszik nekem az itteni szolgáltatás :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük