GarageBand Jam Pack hangminta és -hangrendszercsomag

Mindegyik Jam Pack csomag több mint 2000 darab zenei mintát és rengeteg új szoftver hangszert tartalmaz, és értékes kiegészítője a GarageBand szoftvernek, vagy akár a Logic Express-nek, Soundtrack-nek, Soundtrack Pro-nak és Logic Pronak egyaránt rengeteg új lehetőséget adva a kreativitásodnak.


Jam Pack 1

Még több hangszer, hangminta és effektus
A több mint 2000 rock, funk, fusion, világ és elektronikus Apple Hangminta mellett a Jam Pack 1 több mint 100 új hangszert tartalmaz, amelyeket egyszerűen játszhatsz egy USB vagy MIDI billentyűzeten keresztül a Macintoshodon. Köztük kiváló nagy zenekari zongora, 12 húros akusztikus gitár, szaxofon, dobgépek és még több más…

A gitárosok még egy segítséget kapnak a Jam Pack 1-től: egy remek gitár effekt csomag révén stílusok gazdag választéka válik elérhetővé: blues, grunge, indie rock és más stílusok. Gyárilag több mint 100 darab, hangmérnökök által tökélyre hangolt effekt előbeállítás közül választhatsz. Segítségükkel édesítheted, torzíthatod és színesítheted a saját hang produkcióidat vagy egész sávokat.

(Rendszerigény: 3 GB tárkapacitás, DVD meghajtó a telepítéshez, Mac OS X 10.2.6 vagy újabb rendszer)



Jam Pack 2: Remix eszközök

Ha elsősorban a klub, elektronikus és diszkó zene a kedvenced, akkor a Jam Pack 2-ben szállított több mint 2000 előre rögzített Apple Hangmintát garantáltan értékelni fogod. Használd ki a különböző stílusok és tempók nyújtotta lehetőségeket, és készítsd el saját produkciód dobokkal, mélyekkel és melódiákkal.

A Remix Eszközök kínálatában új szintetizátor hangszerek egész gyűjteménye mutatkozik be, amelyekkel hipnotikus dallam sablonokat készíthetsz. Mindemellett a Jam Pack 2 elsősorban dob csomagokból áll az átütő ritmikus mámor elkészítéséhez. Összesen 22 különböző csomagot tartalmaz a Jam Pack 2 a legnépszerűbb műfajokból, mint a hip-hop, R&B, techno, electroclash, trance, house és hasonlók. Különösen említésre méltó a klasszikus Roland dobgépek jelenléte: DR-78, TR-606, TR-808, TR-909. A 9 új szintetizátor széles körű billentyűs lehetőségeket kínál a legnagyobb klubok színvonalához.

(Rendszerigény: 4,5 GB tárkapacitás, DVD meghajtó a telepítéshez, Mac OS X 10.2.6 vagy újabb rendszer)



Jam Pack 3: Ritmus lemez

Dalszövegírók és énekesek figyelmébe: A Jam Pack 3 – Ritmus lemez a legprofibb háttérzenekart kínálja, egy olyat, ami sosem fárad el. A több mint 2000 Apple Hangminta több mint fele ütőshangszer, amivel rengeteg dallamos zenealap alkotható. És a maradék 1000? A gitárosok és basszusgitárosok megannyi zenei aláfestő motívumot, gitár dallamot, basszus alapot találnak az énekes és dalszövegíró segedelmére – mintha egy ’70-es évekbeli stúdióban járnának.

Emellett a Jam Pack 3 több mint 50 szoftver hangszert tartalmaz, amelyekkel ritmikus és háttér sávokat lehet alkotni megannyi stílusban – a rocktól az alternatívon át a metálon keresztül a country- és a folkot érintve a blues-ig.

(Rendszerigény: 6 GB tárkapacitás, DVD meghajtó a telepítéshez, Mac OS X 10.2.6 vagy újabb rendszer)



Jam Pack 4: Szimfonikus zenekar

A garázsból a hangversenyterembe…

A Jam Pack 4: Szimfonikus zenekar csomag használatával határtalanok a lehetőségeid a kifinomult zenei produkciók készítése terén a GarageBand, Logic Exress vagy Logic programokban. Az előre rögzített több mint 2000 Apple Hangminta révén bármit komponálhatsz a klasszikus zenei dallamoktól a filmzenékig, vagy akár enyhe szimfonikus beütést adhatsz a pop, rock vagy hip-hop dalaidhoz.

A Jam Pack 4 többek között vonósok gazdag tárházát, rézfúvósok és fúvósok, ütősök és billentyűsök egész sorát tartalmazza a klasszikus zene iránt rajongó hobbizenészek és filmes programokban jártas zeneszerzők legnagyobb örömére.

(Rendszerigény: 6 GB tárkapacitás, DVD meghajtó a telepítéshez, Mac OS X 10.2.6 vagy újabb rendszer)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük