Foci a fiúkkal

Ez a hosszan elhúzódó változékony idő teljesen keresztbe tesz a mi sportolási igényünknek. Én még járok is korizni hetente, de a többiek nem. Sobee barátom felbátorodott és elhatározta ha törik, ha szakad ő megszervez egy közös, baráti focit. Mivel sokaknak van régóta mozgásigénye, és egymással se találkozunk már olyan sűrűn, nem is volt nehéz összetoborozni két csapatot.

Mivel előző este undorító vihar volt egész nap, ezért csak fedett (fizetős :( ) pálya jöhetett szóba. Mi a Fontana nevezetű sportcentrumba mentünk, ahol egy UFO-ra hasonlító fehér, túlnyomásos ,kis fedett, salakos pályán játszhattunk. Az idő nem volt rossz, 13 fok volt bent, de a páratartalom közel 150%-os lehetett. Az egy dolog hogy rólunk dőlt a víz, de a falakról is.

Számomra ismeretlenek is voltak, de többségében jogászokkal és beksesekkel rúgtuk a port. Maga a meccs kiegyenlített volt, végig szoros volt az állás is, de a végeredménynél mi nyertünk egy gól különbséggel.

Mindenki jól érezte magát, és reméljük az idő jobbra fordulásával több ilyen napot is összehozhatunk. A meccsen készült képek megtekinthetőek itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük