Family – Családfa készítő

Gondolom mindenki nekiesett már életében, hogy felmenőit rögzítse és fastruktúra szerűen láthassa, és persze másoknak is eldicsekedhessen vele. Erre persze sok mód létezik, mégis én most egy egyszerű programot találtam, amivel könnyedén mégis viszonylag sok fontosabb adatott tudunk eltárolni. Alapból kis téglalapokat tudunk létrehozni ami nemtől függően rózsaszín vagy kék. Ezeknek az elemeknek tudunk képet adni, születési dátumot, helyet , halálozási dátumot, lánykori nevet adni, és persze halála okát temetésének helyét is beállathatjuk.

Az így megkreált elemeket tudjuk "párosítani", házasság szerint. Minden elem elején és végén van egy kis pont, amivel az elemeket össze lehet kötni, ki kinek a leszármazottja. Ezek után persze a spotlight keresővel egyszerűen kereshetünk családfánkba, és tetszés szerint zoomolhatunk közelebb vagy tekinthetjük meg messzebbről teljesen kirajzolva. A program egyszerű könnyen kezelhető, amilyennek lennie kell. Sajnos fizetős. Elérhető itt.

family

Family – Családfa készítő” bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Tisztelt Uram és Hölgyem! Rabács Krisztina vagyok. 19 éves leszek.Nagyon súlyos szivbetegségem van. A donor listára is felkerültem.Az orvosaim nem tudják hogy örököltem-e mert az apukám is nagyon beteges volt. Ezért kérik a családfát. Azt szeretném megkérdezni hogy mennyibe kerülne? Kérem önöket hogy erre az e-mail cimre visszairnának rabacs89@freemail.hu. Elöre is nagyon köszönöm . Tisztelettel Rabács Krisztina

 2. Kedves Krisztina,

  Sajnálom a betegségét, és jobbulást kívánok, ezek ellenére viszont nemtudok segiteni. A cikk egy programról szól, amelyel mindenki otthon házilag elkészítheti a maga családfáját!

  Tehát itt egy programot mutattam be, ami elérhető másoknak is, nem pedig egy elérhető családfafelkutatási szolgáltatást.

  Mégegyszer sajnálom a félreértést, és jobbulást kívánok.

 3. nem rossz de mi van ha valaki nem tudja hogy kik a felmenői arra hol lehet rákeresni? én is csak egy két nevet ismerek de születési dátumokat és halálozási dátumokat egyel talán nem ismerek. legyen szives segíteni nekem.

 4. Mint irtam fentebb is, ez a program, nem a csaladfa KUTATAST segiti elo, hanem a mar meglevo adatok csoportositasat.

  Olyan szolgaltatast amit on szeretne en nem ismerek. Sajnalom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük