Esti biliárd 8 – 7

Egy fárasztónak mondható nap után, ( délutáni ) alvásból felriadtan, értesültem Sobeetól, hogy Josee és Pinky kihívtak minket egy biliárd meccsre, amivel meg szeretnék koronázni a múltkori győzelmünket. Meg is jelent a fekete autó három mindenre elszánt emberrel. Josee kicsit gyengélkedett még, így nagy erőfeszítések árán nekem kellett Sobee mögé behajtogatnom magam. Elindultunk az Imperiál biliárd szalonba, ahol minden hely foglalt volt már, így tovább keresgéltünk, végül pedig a Royalban találtunk rá a megfelelő ( 9-es ) asztalra. Josee beizzított egy sörrel és hamar fölénybe kerültek…

Mit volt mit tenni az állás 6 – 1-nél kicsit kínos volt. Amikor minden megfordult és fölénybe kerültünk. Talán az ellenfél csapata elfáradt, talán már unták, vagy csak mi lendültünk akkor igazán bele nem tudtom, de fordult a kocka, és ha Sobee nem ront egyszer, már 7-6-ra is vezethettünk volna. Végül is 7 – 7-re felhoztuk magunkat. :)) Nem volt semmit. :)

Egálba Pinky nem engedett el minket és minden áron kellett játszanunk egy „döntők döntőjét”. A helyzeti előny akkor is nálunk volt, de végül is, amikor már csak a fekete volt fent, Pinky élt egy ziccer helyzettel és megnyerte csapatának az egészet. :) Végül mire kijöttünk a Royalból már vékony porszerű hóréteg fogadott minket. Engem hazakanyarítottak, még pont elértem a Vad Csajokat…. :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük