Egyedi böngésző készítése

Valószínű sokan nem hallottak még a weboldalhoz készített böngésző ötletéről. Tulajdonképpen nem másról van itt szó, mint olyan internetes böngésző szoftverről, amely csak egy weboldal használatára lett kifejlesztve.

fluidapp

A Fluid névre hallgató szoftver éppen erre való. Egy megadott weboldalhoz készít egy Webkit alapú (mint a Safari is) böngészőt. A Fluid indításakor a program megkéri a kívánt weboldal címét, majd egy Cocoa alkalmazást készít kifejezetten ahhoz az oldalhoz.

Ennek a megoldásoknak megvan a saját előnye. Például egy rosszul kódolt weboldal nem fogja összeomlasztani a többi oldalt, a felhasználó csak egy oldal böngészésére van korlátozva (pl. GMail, vagy hasznos lehet könyvtárakban, egyetemeken, egyéb intézményekben stb.).

A fejlesztés elérhető itt.

Forrás beszeljukmac.com

Egyedi böngésző készítése” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Szeretném kérdezni hogy nálam amit letöltöttem ezt a fluid-ot ismeretlen fájl formátumok vannak a zip álományban lehet hogy azért mert windowst használok?
    Előre is köszi a vélaszt

  2. Köszönöm a választ.
    Hamár kaptam majdnem két év után választ akkor élek a lehetőséggel még most megkérdem hátha. Szeretnék készíteni már régóta de csak windowst használok erre nincs ilyen program?
    Előre is köszönöm a válaszokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük