Egyedi böngésző készítése

Valószínű sokan nem hallottak még a weboldalhoz készített böngésző ötletéről. Tulajdonképpen nem másról van itt szó, mint olyan internetes böngésző szoftverről, amely csak egy weboldal használatára lett kifejlesztve.

fluidapp

A Fluid névre hallgató szoftver éppen erre való. Egy megadott weboldalhoz készít egy Webkit alapú (mint a Safari is) böngészőt. A Fluid indításakor a program megkéri a kívánt weboldal címét, majd egy Cocoa alkalmazást készít kifejezetten ahhoz az oldalhoz.

Ennek a megoldásoknak megvan a saját előnye. Például egy rosszul kódolt weboldal nem fogja összeomlasztani a többi oldalt, a felhasználó csak egy oldal böngészésére van korlátozva (pl. GMail, vagy hasznos lehet könyvtárakban, egyetemeken, egyéb intézményekben stb.).

A fejlesztés elérhető itt.

Forrás beszeljukmac.com

Categories: Apple, Informatika

4 Comments

 1. Szeretném kérdezni hogy nálam amit letöltöttem ezt a fluid-ot ismeretlen fájl formátumok vannak a zip álományban lehet hogy azért mert windowst használok?
  Előre is köszi a vélaszt

 2. Igen. Ez mac-re való nem windows-ra

 3. Köszönöm a választ.
  Hamár kaptam majdnem két év után választ akkor élek a lehetőséggel még most megkérdem hátha. Szeretnék készíteni már régóta de csak windowst használok erre nincs ilyen program?
  Előre is köszönöm a válaszokat.

 4. Sziasztok!
  Legyen szíves valaki segítsen már nekem az előbbi kérésemben nagyon meg köszönném szépen kérem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggers like this: