Cannon Fodder 1,2

Gyerekkorom nagy játékára találtam rá. Egyszerűségénél csak az volt nagyszerűbb ahogy annó Atis barátommal (slickman) nyomtuk folyamatosan. Egy egér és az egér két gombja szügséges az egész játékhoz. Szerintem sokan elfognak tudni vele még játszadozni:

Történet:
Cannon Fodder: 360 buzgó újonc várja, hogy harcba induljon! Tizenöt válogatott önkéntest irányíthatsz küldetésként. Lőj mindenre, ami mozog, dobj gránátokat, tüzelj aknavetővel, vezess tankot, repülj helikopterrel!

Gyűrj le huszonnégy reménytelen küldetést, mindegyiket más területen és célponttal! A Cannon Fodder egy klasszikus lövöldözős játék, mindazokat az elemeket tartalmazza, amelyeket a legnagyobb ínyenc is megelégedéssel fogad majd. Ha szereted a gyilkolást és az értelmetlen erőszakot itt az esélyed, hogy lemészárold akár saját hadsereged mind a 360 emberét is!

Cannon Fodder 2: Zászlóaljad ismét ott menetel a csatába vezető úton! Minden bokorban mesterlövészek várnak, és ami a legnagyobb baj ismét elfelejtetted becsomagolni a szendvicseidet! Ez a kegyetlen modern hadviselés világa! Most felkészítheted magad és a harcedzett zsoldosait arra a kényelmetlen állapotra, amit mi úgy becézünk: ágyútöltelék (Cannon Fodder). Élesítsd ki a gránátokat, tárazd be a puskákat, menetelj csatába még egyszer! Zsoldosaid nem fognak mind visszajönni, néhányan otthagyják majd a fogukat, úgyhogy légy résen!

Rendszerkövetelmény:

  • 486 DX 33MHz, 4 MB RAM, 2X CD-ROM meghajtó, Sound Blaster kompatibilis hangkártya, Microsoft kompatibilis egér
  • Képek:

    Cannon Fodder pic 1

    Cannon Fodder pic 2

    Cannon Fodder pic 3

    A játék mivel már ingyenesen elérhető (viszont csak dosos környezetbe hajlandó futni, így erősen ajánlott vmilyen dosemu használata) ezét learchiválom én is, innen tölthető le.

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük