Búcsú a Supka családtól

Mint sokan tudhatják Supka Attila, a DVSC vezetőedzője, beadta felmondását, és azt el is fogadták. Így a sikeredző aki 2 Bajnokságot két Szuper kupát nyert, és nem elfelejtendő a Hajduk Split elleni parádés meccs, tehát ez a vezető itt hagyja a csapatot. Én nem kívánok pletykálni és belemenni milyen körülmények között és miért is kellett ennek így lennie. Annyit azért megjegyeznék, hogy Attila és családja Sopronba költözik vissza, ahol Attilát nem várja újabb sztárcsapatok ostroma, mert nem rohanta le egyszerűen senki…

Ilyenkor felmerül a kérdés, akkor miért megy el egy ilyen edző… Na ezt már mindenki következtető képességére bízom. A belső hírek szerint a két szóba jöhető edző az ex. loki edző Szentes Lázár, a másik a keménykezű Pintér Attila. Ez jó lesz nekünk? Nem hiszem… Persze addig nagyon sok minden változhat. Én most viszont eléggé aggódom a csapat miatt.

Visszatérve rá, a család összepakolt, amennyire lehet elköszönt a debreceni barátoktól. Attila még adott egy utolsó vacsora féleséget a kollégáknak. Még az elismerést halmozva a szurkolói közösség vezetői SZUD-osok is elhívták Attilát, és megköszönték eddigi munkáját. A család utolsó szavai hozzám azok voltak, hogy minden, és mindenki csak kedves volt hozzájuk itt Debrecenbe, és nagyon sajnálják hogy így alakult.

Hát még mi. Továbbiakban minden jót nektek Supkáék, a viszont látásra.

supka attila

Búcsú a Supka családtól” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük