Bruce a régi ismerős visszatér

Még anno, amikor Piróval jártam, sikerült megismerkednem egy elég különleges sráccal. Egyszerűen Bruce-nak szólította mindenki. Akkoriban is vad, és baromi jó dolgokkal kísérletezett. Fejlesztgetett webes dolgokat és már akkor is kirívott az a munka ami a keze alól jött ki. Piróval ugye szakítottunk sok-sok éve, és így Bruceről se nagyon tudtam semmit… Meglepetésemre viszont ma este skypen felvett partnerei közé, és kis bájcsevej után, egyből kiderült benne van mindenbe megint nyakig, mármint ami a szakmai dolgokat illeti. Ubuntu Linuxszal nyomul manapság, de persze minden érdekli ami csak hasznos lehet, talán kicsit Macintosh-ok világával is sikerült megfertőznöm. :)

Egy este alatt persze nem lehet mindent megtudni, így annyiban maradtunk tartjuk a kapcsolatot. Addig is linkek közé felvettem a Ubuntu Linuxszal foglalkozó kis bolgját, lehet belőle tanulni. A site itt is elérhető.

Bruce a régi ismerős visszatér” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Valoban :) Ez nekem fel se tunt eloszor…

    De sok ubuntus (linuxos) hasznal mar olyan grafikus feluletet ami erosen a maces stylehoz hasonlit, egesz egyszeruen mert nincs penzuk egy megfelelo kategorias apple gepet venni, viszont minden mas tetszik… :) Ennyi :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük