Beépített merevlemezes, DVD-írós, vezeték nélküli médiacenter

Az Egyesült Államokban már kapható az LG legújabb médiacentere, univerzális felvevő-lejátszója, mely vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is képes megmutatni számítógépen tárolt videóinkat és képeinket, illetve lejátszani zenéinket. A készülék szoftvere támogatja a Microsoft digitális programkalauzát is.

Az LG LRM-519 médiacentere azonban nem csak lejátszásra, hanem felvételre is képes, egyben DVD-rögzítőként is működik, ráadásul a dupla kapacitást nyújtó, kétrétegű lemezeket is kezeli. Az igazi felvételi szabadságot azonban a 160 gigabájtnyi, USB2.0 porton keresztül akár második, külső merevlemezzel is bővíthető beépített háttértároló nyújtja. A Microsoft Windows Media Center Extender platformot futtató LRM-519 akár 90 órányi videót is rögzíthet, melyet szabadon szerkeszthetünk, majd kiírhatunk DVD-lemezre is.

Lg DVD író

Az LG mindentudó médiacentere 600 dolláros (~ 124 ezer forintos) áron kerül az üzletekbe a tengerentúlon. A Microsoft programkalauza 250 dolláros egyszeri és 100 dolláros éves — vagy 10 dolláros havi — előfizetési díjért érhető el az Egyesült Államokban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük