Back Desk Pizza Party Zsoltinál

Több ízben is össze jöttünk már szűk kollegiális körben lazítani. Ezek a bulik Zsolti kollégám otthonában teljesedtek leginkább ki… Kinek kinek kisebb-nagyobb örömére, bánatára. :) A mostani buli kicsit olyan szűk körben tartott búcsúbulinak is számított, hisz Nóra és Dénes következő hétvégén már utaztak is el. Az alap ötlet az volt, hogy ahelyett hogy valamelyik vendéglátó helyiség forgalmát gyarapítanánk, saját kezűleg „gyártjuk le” az ennivalót.

Mondanom se kell, hogy volt ott minden. :) A csapat már kezdetben két részre szakadt. A lányok egységesen a konyhába vonultak, elkészíteni a pizza tésztát első körben. A srácok pedig már nyúltak is az alkohol után a nagyszobában. Volt ott minden féle pálinka, bor, sör… Mindenki talált számára megfelelő italt.

pizza

A buli hamar felpezsdült az éhgyomorral érkező közönség piálásával. Elkezdődtek a hosszas értelmetlen beszélgetések, és a kontár kajacsinálásos segítségnyújtások. :) Ami hihetetlen, hogy a sok hülyeség hatására is készült el nem is kevés pizza.

Az kajáért külön köszönet illeti Nórát, Hannát, Vivient, és Ivett. A lányok kittetek magukért bár azért egy elosztót és egy műanyag kukát is sikerült elégetniük. :) Béke poraikra! :)

Köszönjük minden résztvevőnek, és persze a házigazdának az élményt, és remélem ha nem is a közeljövőben (a Müncheni utazás miatt), de kerül még sor ilyen összejövetelre. Addig is a bulin készült képek megtekinthetőek itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük